Trotuarele din municipiu intră în reabilitare. Vezi unde se vor face lucrări!

Lucrarile la BulevardMai multe trotuare din municipiul Botoşani vor intra în reabilitare. Este vorba de trotuarele de pe strada Octav Onicescu, trotuarul de pe strada Marchian, vizavi de Spitalul Judeţean, un tronson de pe Calea Naţională cu Împărat Traian, tronsonul Calea Naţională-Bulevardul Mihai Eminescu, dar şi trotuarele de la intersectia Bulevardul Mihai Eminescu până în strada Primăverii.

De asemenea, strada dinspre Bulevard până în zona Primăverii va fi lărgită.

De marţi, echipa s-a deplasat şi a preluat amplasamentul  pentru strada Marchian si in perioada imediat următoare ne vom apuca şi de strada Primăverii. Constructorul s-a deplasat pe teren pentru a vedea cât ne costă varianta cu asfalt şi cea cu pavele şi care ar fi soluţia„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

2 thoughts on “Trotuarele din municipiu intră în reabilitare. Vezi unde se vor face lucrări!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    OARE CAND VA IESI SOARELE SI PE STRADA NOASTRA???/PE STRADA BARBU LAZAREANU CHIAR NU FACE-TI NIMIC?VRE-TI VOTURI???STR DREPTATII DE CE NU O MODERNIZATI ??POATE AVE-TI RASPUNS

  2. D-l Catalin Mugurel Flutur iroseste banii publici dupa bunul plac in favoarea sa si a acolitilor sai.In vara la alegerile locale vine scadenta.Adio D-le Catalin Mugurel Flutur din functia de primar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *