Scandal provocat de mai mulţi tineri la o discotecă din Hlipiceni

Inspectoratul de politie judeteanTrei tineri au ajuns în atenţia poliţiştilor după ce au provocat un scandal într-o discotecă din comuna Hlipiceni, distrugând mai multe bunuri şi aruncând cu pietre şi scânduri înspre clienţi. Secţia Poliţie Rurală  Hlipiceni a fost sesizată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, printr-un apel de urgenţă 112, de către Marius J. de 25 ani, din comuna Răuseni, cu privire la faptul că la discoteca din localitate, al cărei  proprietar este tatăl său, Eugen J., un grup de tineri provoacă scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 00.45, Nicolae Gabriel B. de 30 ani, Florin Gabriel H. de 20 ani şi Constantin Denis B. de 19 ani, toţi din comuna Răuseni, s-au deplasat la discoteca din localitate, cu intenţia de a provoca scandal, motivat de faptul că proprietarul localului le-a interzis să mai participe la discotecile organizate, datorită comportamentului lor violent.

În aceste împrejurări, cei trei, după ce au ajuns în faţa localului, au aruncat cu pietre şi scânduri înspre clienţi, lovindu-i pe B. Alexandru de 18 ani, P. Ilie de 20 ani şi C. Gabriel de 21 ani.

Proprietarul localului, împreună cu fiul său, le-a solicitat să înceteze, însă cei trei agresori au mai chemat în sprijin şi pe Mihăiţă Valentin A. de 24 ani, Ionuţ Antonel I. de 18 ani şi Bogdan T. de 17 ani, toţi din localitatea Rediu, comuna Răuseni.

Toţi şase au continuat să arunce cu pietre şi obiecte contondente asupra localului, provocând distrugeri la faţada acestuia, precum şi distrugerea mai multor obiecte de mobilier de pe terasă.

J. Eugen a depus plângere faţă de cei şase tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Pe numele acestora au fost depuse şi plângeri pentru săvârșirea infracțiunii de lovire şi alte violenţe.

De asemenea, faţă de cele șase persoane care au provocat scandalul, polițiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *