A ajuns la Poliţie cu cătuşe la mâini, după ce a fost prins băut la volan

catuse pe mainiUn tânăr de 21 de ani, din Todireni, a fost încătuşat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de către poliţişti, după ce a fost prins băut la volan. Ciprian Andrei Focariu conducea pe strada Bucovina un autoturism înmatriculat în Anglia.

Oprit de Poliţia Rutieră, bărbatul a dat o identitate falsă. Întrucât tânărul mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani,  unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, Ciprian Andrei Focariu a devenit recalcitrant, adresând expresii, cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență la adresa poliţiştilor, împrejurare în care acesta a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul Poliției municipiului Botoșani, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și sfidarea organelor judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *