Adolescentă prinsă la volan fără a avea permis de conducere

O adolescentă de 18 ani a fost prinsă la volanul unei maşini fără a avea permis de conducere. Poliţiştii Serviciului Rutier au oprit, sâmbătă după-amiază, în trafic, pe DJ 296 A, în comuna Răchiţi, autoturismul condus de Adriana Olaru, din municipiul Dorohoi.
Tânăra nu poseda permis de conducere, iar verificările ulterioare au stabilit că autoturismul îi fusese încredinţat spre a fi condus pe drumurile publice de către Dan Brînzei, de 41 ani, din municipiul Botoşani, proprietarul autoturismului, cu toate că acesta ştia că adolescenta nu are permis.

Adriana Olaru este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

În acelaşi timp, proprietarului autoturismului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţarea cu ştiinţă, a unui autovehicul.

Tot sâmbătă, un tânăr de 26 de ani, din Botoşani, a fost prins conducând fără permis. Arun Ciobotaru conducea o maşină înmatriculată în Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *