Trei dintre cei mai vechi primari ai PSD nu mai candidează

psd siglaPSD nu va beneficia la alegerile locale din vara acestui an de aportul a trei dintre cei mai importanţi primari ai partidului. Este vorba de primarul comunei Tudora, Aurel Lesuc, care, din cauza vârstei, a refuzat să mai candideze pentru un nou mandat, dar şi de primarul comunei Vorniceni, Ovidiu Corleciuc, care nu va mai candida din cauza vârstei şi a stării de sănătate.

Cel de-al treilea primar al PSD care nu se va regăsi pe listele partidului este Florin Olariu de la Răuseni. Acesta a fost „transferat” la PDL şi va candida din partea Mişcării pentru Botoşani.

4 thoughts on “Trei dintre cei mai vechi primari ai PSD nu mai candidează

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si-au facut oamenii plinul si au plecat. Era si timpul. Acum ii lasa pe astialalti tineri sa mai ia si ei.

  2. doamne voi ati vazut ce e la tudora?dupa ce au reusit sa fure mandatul candidatului pdl au saracit bugetul comunei au incercat in nenumarate randuri sa fac tot felu de manevre !!! pana si vicele de acolo sia dat demisia cand a vazut cel ce se numste primar acolo ca face numai hotii asteapta numai ghisefturi si fumeaza in primarie toata ziua !!!!!! doamne e cel mai urat ca si blocheaza proectele facute inainte si tot asa a sa ajunga de rahat comuna aia tudora din cauza usl!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *