Deputatul Buhăianu: Florin Ţurcanu promite candidaţilor noştri funcţii de prefect, miniştri…

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

USL-iştii şi PDL-iştii se acuză reciproc de racolare de oameni. Deputatul Cătălin Buhăianu infirmă afirmaţiile făcute de deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, precum că PDL şantajează primarii USL, şi spune că PNL se ocupă cu astfel de practici. Buhăianu spune că acestea nu sunt decât nişte fumigene aruncate de USL.

Vreau să-i aduc la cunoştinţă domnului Dolineaschi şi să-i reamintesc faptul că practicile acestea nu sunt în apanajul nostru, sunt în apanajul candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean, în speţă domnul Florin Ţurcanu, în care promite printr-o campanie agresivă, promite în stânga şi dreapta candidaţilor noştri tot felul de avantaje şi foloase de care ar putea beneficia, meargă până acolo încât le promite funcţii de prefect, miniştri, secretari de stat. Este o practică jignitoare la adresa botoşănenilor. Se percep taxe şi comisioane foarte mari de candidaturi din partea USL, lucru care nu este tocmai ortodox„, a spus Buhăianu.

Buhăianu a dat exemplu primarului de Stăuceni, Cosmin Epuraş care, spune el, a fost curtat şi de Florin Ţurcanu, şi de deputatul Costică Macaleţi, pentru a-i propune să candideze din partea USL.

7 thoughts on “Deputatul Buhăianu: Florin Ţurcanu promite candidaţilor noştri funcţii de prefect, miniştri…

  1. Cam acest gen de afirmatii se arunca atunci cand vrei sa captezi presa..USL atat stiu sa faca,incearca sa infunde rivalii in loc sa se gandeasca la binele tarii!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Turcanu promite multe, dar niciodata nu se tine de cuvant, decat daca e ceva pentru propriul interes. Dar la urma urmei, totul se va afla.

  3. De cate magarii mai sunt in stare cei din USL? Oameni buni, chiar nu vedeti de cate lucruri murdare fac cei din USL? Chiar credeti ca ne vor binele?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    el promit multe .. cum a ma ifacut`o ..dar niciodata nu s-a tinut de cuvant ! hai .. nu chiar niciodata. .. doar acolo unde avea el beneficii !

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    iar promite si nu face nimic? tot timpul sa intamplat asa si acum vrea sa iasa el bine ca se apropie alegerile !

  6. Doamne..nu pot sa cred. Atat stiu sa faca cei din USL, sa arunce asupra rivalilor prostii pentru a manipula poporul…asta e singura lor arma. Dar poporul stie ce are de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *