Prefectul Cristian Roman de Ziua Poliţiei Române: Poliţiştii trebuie să stea deoparte de orice tentaţie în campania electorală

Prefectul Cristian Roman
Prefectul Cristian Roman

Prefectul Cristian Roman le-a cerut poliţiştilor, cu prilejul marcării Zilei Poliţiei Române, să continue lupta cu evaziunea fiscală şi să nu tolereze în râdurile lor oameni care nu sunt dedicaţi interesului public. Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a mai atras atenţia acestora să stea deoparte de orice tentaţie în campania electorală.

Cetăţenii au mari aşteptări de la dumneavoastră. Ei vor cu adevărat să ştie că există cineva care le asigură liniştea şi siguranţa, cineva care nu-i iartă pe nelegiuiţi. Avem în faţă un an foarte greu. Pe lângă faptul că trebuie să asigurăm în continuare un climat de linişte şi siguranţă publică, trebuie să facem faţă şi provocărilor din cele două campanii electorale care urmează. Poliţiştii trebuie să stea deoparte de orice tentaţie, născută din tot soiul de amiciţii locale, în mod special în mediul rural, iar atitudinea asta trebuie susţinută de la cel mai înalt nivel„, a afirmat Cristian Roman.

El a afirmat că lupta împotriva evaziunii fiscale trebuie luată în serios de oamenii legii, pentru a scoate la suprafaţă banii negri şi a apreciat faptul că nivelul infracţionalităţii la nivelul judeţului Botoşani nu ridică probleme deosebite.

Eu vă creditez cu încredere. Cei ce nu ne vor fi alături la această bătălie, eu le recomand să-şi aleagă o altă meserie„, le-a mai spus prefectul.

La acţiunea organizată de Inspectoratului de Poliţie Judeţean cu prilejul Zile Naţionale a Românie, acţiune care s-a desfăşurat în Sala Teatrului Mihai Eminescu, au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, primarul Cătălin Flutur, şefi de instituţii din subordinea MAI, reprezentanţi ai sistemului judiciar.

One thought on “Prefectul Cristian Roman de Ziua Poliţiei Române: Poliţiştii trebuie să stea deoparte de orice tentaţie în campania electorală

  1. Cam multe ,,personalitati locale” la festivitatea pentru marcarea Zilei Politiei Romane si absolut nici un reprezentant al Prefecturii la actiunea organizata de Ambasada statului Chile la Botosani, unde a fost prezent si ambasadorul acestei tari. Domnilor, v-ati facut de toata rusinea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *