Profesorii din PDL oferă meditaţii gratuite candidaţilor la examenul de bacalaureat

Gheorghe Carmocanu
Gheorghe Carmocanu

Profesorii din Comisia de învăţământ a PDL oferă medidaţii gratuite pentru candidaţii  examenului de bacalaureat din acest an. Preşedintele Comisiei pentru educaţie, Gheorghe Carmocanu, susţine că vor fi asigurate meditaţii atât absolvenţilor de liceu cât şi celor care nu au promovat examenul în sesiunile anterioare, la disciplinele de bacalaureat. Este de vorba de matematică, limba română, istorie sau geografie. Cursurile vor fi predate pe bază de voluntariat.

Intervenim cu o iniţiativă de a pregăti aceşti tineri la sediul PDL, prin specialiştii noştri, prin oamenii noştri, prin membrii noştri din comisie sau simpatizanţi, în a-i îndruma şi instrui, a le transmite cunoştinţe, în aşa fel încât să poată promova examenul de bacalaureat„, a spus Carmocanu.

Absolvenţii de liceu vor fi identificaţi de membrii Comisiei de învăţământ, fie se vor putea înscrie direct la sediul partidului.

Iniţiativa se va extinde şi în teritoriu. Potrivit lui Carmocanu, vor exista centre de pregătire la Darabani, la Săveni, la Fămânzi, dar şi în localităţile cu licee şi grupuri şcolare.

Ne adresăm în primul rând tinerilor cu posibilităţi materiale reduse, care nu au cu ce să îşi plătească meditaţiile„, a mai spus Carmocanu.

Tinerii vor beneficia câte dou-trei ore de meditaţie, începând din aprilie până la susţinerea examenului de bacalaureat.

6 thoughts on “Profesorii din PDL oferă meditaţii gratuite candidaţilor la examenul de bacalaureat

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare o initiativa extrem de buna, pentru ca sunt o multime de tineri care din pacate nu-si pot permite meditatii in particular. Felicitari!

  2. Multumim! Eu unul sunt foarte incantat de acest lucru. Nu imi permit sa platesc meditatii. In sfarsit un partid caruia sa-i pese de noi.

  3. Gheorghe Carmocanu nu se lasa. Dupa ce batjocorit tagma invatamantului botosanean cu pilele puse nevestei, acum da lectii de democratie oferind ore gratuite elevilor. RUSINE, domnule! dupa ce te-ai uns cu cacat acum esti mare democrat. Stai pe postul dumitale, e foarte greu sa-ti recapeti imaginea indiferent ce ai face. Pata asta te apasa pana la pensie.

  4. Personal sunt fosrte incantat de aceasta decizie!Eu fac pregatire pentru bacalaureat cu proful meu de mate gratis!Multumim PDL!

  5. Mi se pare extraordinar ce face PDL-ul pentru popor. Foarte buna aceasta idee si cred ca vor ajuta foarte multi tineri care nu isi permit pregatire particulara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *