Cătălin Flutur vrea capitala regiunii Moldova de Nord la Botoşani

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, propune ca sediul regiunii Moldova de Nord să fie la Botoşani. El susţine că Botoşaniul s-a dezvoltat în ultimii ani, că este un oraş mai mare ca şi populaţie comparativ cu Suceava sau Piatra Neamţ şi consideră că este şi rândul Botoşaniului să iasă în faţă. Flutur susţine că regionalizarea României se va face oricum.

În discuţiile avute cu colegii mei, şi ţinând cont de ce s-a întâmplat în ultima vreme în România, eu mă întorc la recensământul populaţie, şi am mai făcut această afirmaţie, că Botoşaniul ca municipiu s-a stabilizat clar ca poziţie fruntaşă, în comparaţie cu Suceava, în comparaţie cu Piatra Neamţ. Acele variante în care Botoşaniul era la un loc cu Neamţul şi cu Suceava sau numai la un loc cu Suceava, cred că este de datoria noastră să cerem această capitală a regiunii să fie la Botoşani. Avem posibilitatea să mutăm sediul regiunii în municipiul Botoşani. Ce legătură avem noi cu Suceava. Nu au decât să se irite„, a spus Flutur.

4 thoughts on “Cătălin Flutur vrea capitala regiunii Moldova de Nord la Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai orasul a evoluat datorita dumneavoastra, dle Flutur, in cea mai mare parte deoarece v-a interesat si v-ati preocupat de problemele Botosaniului si de cele ale cetatenilor sai.

  2. Daca reuseasca sa faca acest lucru, cu siguranta va fi la primaria Botosani pana va iesi la pensie. Eu unul l-am sustinut il sustin si-l voi sustine in continuare.

  3. Ar fi cel mai grozav lucru pentru Botosani!Mult succes Catalin Flutur sper sa reusesti si chiar nu este prima oara cand aud ca Botosani este mai dezvoltat si mai frumos ca Suceava sau Neamt!

  4. foarte buna initiativa domnului Flutur. mereu a facut lucruri bune pentru orasul nostru si vad ca nu inceteaza sa ne faca bine. sunt sigur ca va reusi ce si-a propus, deoarece are poporul de partea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *