Mişcarea pentru Botoşani a făcut public numele unor candidaţi la primării. Vezi cine sunt aceştia!

Miscarea pentru Botosani
Miscarea pentru Botosani

Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, a făcut public, în cadrul unei conferinţe de presă, numele unora dintre candidaţii Mişcării pentru Botoşani la primării. Este vorba de candidaţi din 13 localităţi ale judeţului.

Astfel, la Primăria Dorohoi va candida medicul Valerian Andrieş, la Bucecea-Bogdan Suruciuc, Adăşeni-Constantin Dresleucă,Brăeşti-Dorel Andrici, Curteşti-Florin Plian, Frumuşica-Gheorghe Foca, Gorbăneşti-Giorgică Timişag, Hilişeu Horia-Ioan Butnaru, Hudeşti-Didi Zlei, Mihai Eminescu-Florin Munteanu, Mitoc-Sorin Scutaru, Ştiubieni-Radu Cataranciuc, Vlăsineşti-Ionel Oniciuc.

Flutur a declarat că mai sunt în jur de opt locaţii unde se poartă discuţii cu liderii PNŢCD şi PER în vederea stabilirii candidaţilor la primării.

Miscarea pentru Botosani este oficială. Am încheiat vineri acest protocol cu semnăturile celor trei preşedinţi. În momentul de faţă, împreună cu colegii mei de la PER şi PNŢCD facem analize pe candidaturi şi împreună vom stabili listele finale pentru Consiliu Judeţean şi consiliile locale. De asemenea, lista finală cu candidaţii. Dorinţa noastră fermă este să facem ceva pentru judeţul Botoşani„, a spus Flutur.

5 thoughts on “Mişcarea pentru Botoşani a făcut public numele unor candidaţi la primării. Vezi cine sunt aceştia!

  1. Eu unul ii sustin. Am avut am si voi avea incredere in cei din PDL si mai nou in cei din „Miscarea pt Botosani”.

  2. Si eu,domnule! Cei din PD-L sau Misacarea Populara sunt destepti si poti avea incredere intr-un om de baza,nu ca ceilalti lingai care vor numai ciolanul !

  3. destepti pe dracu. Au dus tara asta la faliment. Vad ca sunteti buni comentatori la toate articolele despre PDL. Nu vreti sa fiti mai realisti si sa va uitati in buzunare! Cat reusiti sa puneti deoparte pentru zile negre intr-o luna? Nu vedeti ca fratii, surorile, mosii, parintii ne mor de foame, nu au medicamente, nu au bani cu ce sa se ingroape. mai lasa-i pe cei de la PDL ca prea s-au imbogatit!

  4. Da, domnule ai mare dreptate. La noi la Corlateni, pe unul necajit si care nu avea pe nimeni, primarul Butincu l-a ingropat cu pielea goala. I-a pus tulul deasupra si a crezut ca nimeni nu-l vede. La groapa cand sa-i dezlege ata de la picioare, lumea a constatat ca are camasa , cravata, haina si atat. Nici pantofi in picioare nu avea. Dar a luat ajutot de inmormantare 2000 lei. Fromus!

  5. Ii sustin din tot sufletul,ei sunt oamenii care au facut schimbari pentru botosani si vor binele acestui oras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *