Andrei Dolineaschi, presedinte executiv PSD: PDL recurge la cele mai murdare mijloace, de la mita electorala pina la santaj

Presedintele executiv al PSD, Andrei Dolineaschi
Presedintele executiv al PSD, Andrei Dolineaschi

Social democratii botosaneni acuza PDL ca a inceput campania electorala intr-un stil murdar, prin santaj si intimidare la candidatii USL si ca va recurge, in continuare, la cele mai murdare mijloace, de la mita electorala pina la santaj.

S-a ajuns pina la a cumpara optiunea lor politica, de a-i atrage de partea PDL. Asta ne arata ca PDL este disperat, nu are oameni capabili in teritoriu. Stim ce s-a intamplat la alegerile pentru presedintele tarii, in campania electorala. Am prins PDL-isti dand mita fara niciun pic de rusine pe strazile din orasele si comunele din judetul Botosani. Am sesizat acest lucru la institutiile abilitate, insa nu s-a intamplat absolut nimic. Alt caz este la Corni. Au fost probe si declaratii ale oamenilor. S-au facut anchete de care nu mai stim nimic de ele, iar de la cele care am aflat s-a dat neinceperea urmarii penale„, a spus Dolineaschi.

Acesta a precizat ca mita pe care o ofera PDL pentru candidatii USL porneste de la cateva sute de milioane lei vechi si ajunge si pina la miliarde lei vechi.

4 thoughts on “Andrei Dolineaschi, presedinte executiv PSD: PDL recurge la cele mai murdare mijloace, de la mita electorala pina la santaj

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Se cunoaste de la o posta ca nu ai ce cauta in politica, in special in cea botosaneana. Nu stii sa faci altceva decat atacuri in opozitie. Dar ceva pentru populatie cand vedem? Cand or zbura porcii.

  2. Acest Dolineaschi nu stie ce vorbeste. De ce nu spune nimic de falsa revolutie creeata de cei din USL platind oamenii sa iasa in strada.

  3. Domnule deputat va rog sa va reconsiderati pozitia pe care o aveti in acest moment. Am asteptat trei ani si jumatate in opozitie sa pot candida pe listele PSD ca apoi sa fiu trimis la plimbare de catre dumneavoastra fiindca a-ti preferat la candidatura pentru Braesti sa puneti un tradator al PDL. Cine ofera mita si cine stringe la piept tradatori??????? Cit a cotizat la partidul dumneavoastra onor tradatorul????. Cred ca daca sunteti barbat in adevaratul sens al cuvintului ar trebui sa retractati tot ceea ce a-ti spus . Se pare ca in PSD onoarea si barbatia lipsesc cu desavirsire. Daca va simtiti deranjat va rog sa postati oun drept la replica. Daca nu este clar ca nu iubiti cinstea ,onestitatea ci dimpotriva lichelismul de cea mai joasa speta. Va multumesc .

  4. Sa o lasam balta,acest subiect este aruncat ca PDL sa fie privit prost,nu exista nici o dovada,doar afirmatii!Nu ar trebui mediatizat acest subiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *