Florin Egner, posibil candidat la Primaria Botosani din partea PRM-PNG. Vezi propunerile la orase!

Egner Florin
Egner Florin

Florin Simion Egner ar putea fi candidatul Primariei Botosani din partea PNG si PRM. Dumitru Codreanu, presedintele interimar  al PRM, a declarat ca PRM si PNG vor merge la alegerile locale pe liste comune si ca actuala lista stabilita de PRM ar putea fi modificata.

PRM a stabilit ca la Primaria Botosani sa candideze Valentin Apetrei, jurist de profesie si vicepresedinte la filiala Botosani a PRM. Asta in cazul in care candidatura nu va fi ravnita de PNG, in speta de Florin Egner.

La Dorohoi a fost nominalizat Ioan Muha-colonel in rezerva, Bucecea- Mihai Hancu, fost secretar al Primariei Bucecea, actualmente pensionar. La Saveni a fost numit Calancea Valentin-angajat Primarie, Catalin Stroe, de profesie inginer,  este candidatul la Stefanesti. La Flamazi candideaza Dan Manole-om de afaceri, iar la Darabani-Dan Ifrim, om de faceri. De asemenea, PRM va avea cinci candidati femei in localitatile Curtesti, Unteni, George Enescu, Ungureni si Copalau.

S-ar putea ca la municipiul Botosani sa avem surpriza si sa ne ceara locul de candidat pentru primar. Suntem in discutii cu domnul presedinte Egner si vom mai pasui candidatul pentru Primaria Botosani pina pe 22 aprilie’, a spus Codreanu.

2 thoughts on “Florin Egner, posibil candidat la Primaria Botosani din partea PRM-PNG. Vezi propunerile la orase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *