Rapsodia Conf vrea să încheie contract cu una dintre cele mai mari case de modă din Italia

Mihai Tincu, director Rapsodia Conf
Mihai Tincu, director Rapsodia Conf

Fabrica de confecţii Rapsodia Conf din Botoşani, condusă de Mihai Tincu, se află în discuţii cu una dintre cele mai mari case de modă din Italia, pentru producţia de pantaloni la Botoşani. Tincu are programnată, pentru săptămâna viitoare, o întâlnire cu Cavalli, pentru încheierea unui contract direct între casa de modă a acestuia şi Rapsodia Conf.

Am săptămâna viitoare o delegaţie în Italia. Am întâlniri cu patru clienţi. Toţi sunt nume foarte cunoscute. Vizita este pregătită de câteva luni şi există posibilitatea să încheiem un contract cu un nume mare din industria modei„, a afirmat Tincu.

În deplasarea sa din Italia, directorul general al Rapsodia Conf are în vedere şi o întrevedere cu proprietarii fabricii de confecţii Italpant Botoşani, pentru a le propune acestora o extindere a activităţii la Botoşani, în spaţiile excedentare ale Rapsodia Conf.

Le punem la dispoziţie şi le asigurăm o existenţă tehnică, scopul fiind fixarea acestuia aici, transferul din Italia a unei unităţi întregi în România, cu aparatura şi specialiştii săi„, a spus Tincu.

Italpant a dorit extinderea fabricii din Zona Industrială a Botoşaniului, însă nu a obţinut de la municipalitate un teren de la Eltrans. Extinderea Italpant ar putea genera cel puţin 60 de locuri de muncă.

2 thoughts on “Rapsodia Conf vrea să încheie contract cu una dintre cele mai mari case de modă din Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *