A fost semnat protocolul de înfiinţare a „Mişcării pentru Botoşani”

Liderii Partidului Democrat Liberal, Partidului Naţional Ţărănesc- Creştin Democrat şi Partidului Ecologist Român au semnnat, joi după amiază, protocolul de constituire a Mişcării pentru Botoşani. Liderii PNŢCD şi PER, Corneliu Furtună, şi, respectiv, Mircea Costea, au parafat documentul în biroul primarului Cătălin Flutur. Semnarea acestuia a vut loc înainte de Biroul permanent judeţean al PDL.

Deocamdată nu au fost stabilite poziţiile pe liste ale celor două formaţiuni politice, la consiliile locale sau Consiliul Judeţena.

7 thoughts on “A fost semnat protocolul de înfiinţare a „Mişcării pentru Botoşani”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare o miscare foarte pozitiva ca sa zic asa, pentru ca unitatea e cea mai importanta, mai ales intr-o perioada de criza. Spor la munca de echipa!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O uniune e absolut necesara in vremurile astea grele, asa ca ne bucuram de aceasta.

  3. D-l presedinte al PDL Botosani in persoana lui Catalin Mugurel Flutur,cauta subterfugii de a candida sub alta culoare politica pentru a pacali inca odata alegatorii.Numai ca de acesta data nu va mai pacali pe nimeni.Cetatenii nu pot uita cand D-l Flutur i-a facut moluste,ca D-l Flutur a fost de acord cu desfintarea judetului Botosani si infiintarea de regiuni teritoriale,ca D-l Flutur a indatorat Botosaniul pentru trei generatii,ca a cheltuit banul public in favoarea acolitilor PDL si exemplele pot continua. Daca este barbat, sa candideze sub culoarea portocalie,pentru ca sub aceasta culoare a fost de acord cu Guvernul PDL care a taiat salariile,pensiile,alocatiile pentru copii,ajutoarelor sociale si a altor drepturi banesti a cetatenilor, Good-bye D-le Catalin Mugurel Flutur !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *