Pierderi de zeci de miliarde lei vechi din cauza aprobării târzii a hotărârii privind comasarea spitalelor

consiliu judetean- consilieri PNLZeci de miliarde de lei vechi pierdute de Spitalul Judeţean, din cauza aprobării cu întârziere a hotărârii de Consiliu Judeţean privind comasarea spitalelor. Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, a declarat că nu s-a făcut un calcul exact al pierderilor pe care le-a înregistrat Spitalul Judeţean în urma încadrării în categoria III cu conformare a unităţii spitaliceşti, însă pierderile sunt de ordinul zecilor de miliarde lei vechi.

Mi se pare corect înainte de alegeri, cei din PSD şi PNL să restituie cetăţenilor aceşti bani. Să repare paguba. Sunt zeci de miliarde lei „, a spus Ţâbuleac.

Spitalul Judeţean a primit, miercuri, ordinul de la Ministerul Sănătăţii privind încadrarea definitivă în gradul III.

S-a spus tot felul de minciuni şi toate s-au dovenit a fi nereale şi am dovedit acest lucru prin fapte. Acum sunt nişte greutăţi, pentru că se lucrează la o mai bună organizare, dar atâta vreme cât managerul spitalului va încheia contracte cu fiecare şef de secţie în parte şi va stabili prin aceste contracte şi ce are de făcut fiecare secţie şi care sunt indicatorii de performanţă şi partea de buget care li se cuvine, ne gândim că încet lucrurile vor intra pe un făgaş cât mai bun„, a mai spus Ţâbuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *