Mihai Tabuleac catre Turcanu: Cel care ma acuza este un parlamentar care chiuleste de la treaba

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Mihai Tabuleac infirma declaratiile liderului PNL, Florin Turcanu, precum ca ar avea intalniri nocturne cu primarii din PSD si PNL pentru a-i atrage in PDL. Tabuleac a declarat ca nu se ocupa de racolari si ca cel care il acuza este un chiulangiu.

Dialog cu primarii am, pentru ca asa este corect ca un presedinte de Consiliu Judetean sa colaboreze cu primarii. Nu am a face prea multe comentarii pe aceasta tema. Eu imi cauta de treaba mea, iar ce acuzatii se aduc …ar trebui sa vedem din ce zona vin. Din cate constat eu, cel care acuza este un parlamentar care chiuleste de la treaba si ma acuza pe mine ca lucrez nu numai ziua, ci si noaptea„, a spus Tabuleac.

8 thoughts on “Mihai Tabuleac catre Turcanu: Cel care ma acuza este un parlamentar care chiuleste de la treaba

  1. Stiti ce nu inteleg? De ce Tabuleac se coboara la nivelul intelectual al lui Turcanu. Pentru Turcanul razboiul este pierdut inainte de a incepe.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dar Turcanu stie ce-i cu el? Habar n-are. De politica nici nu mai vine vorba. El nu stie altceva decat atacuri, urmariri si coruptie.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce sa-i ceri unui nesimtiti care pe langa ca nu-si face treaba si chiuleste, iar banii ii ia, mai are si tupeul sa judece pe altii(referindu-ma bineinteles )?

  4. dar tu mai TABULEAC ce ai facut pt judetul nostru?????te ai imbogatit fara limite!!!!!!sa speram ca vei fi verificat dupa ce vei pleca din politica!!!!ti ajunge!!!!!!!!!!!!!!ai fost un mare ZERO!!!!

  5. Are dreptate. Turcanu nu a fost la nicio sedinta in parlament, desi a fost atentionat public in nenumarate randuri.

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi-e sila de toate porcariile lui Turcanu. A ajuns sa il urmareasca pe dl Tabuleac, doar pentru ca acesta isi face bine treaba.

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cu siguranta domnule presedinte aveti „dialog cu primarii”, dar problema e ca dialogul il purtati cu primarii din USL pe care timp de 4 ani cat ati fost la putere si ei in opozitie, nu prea i-ati bagat in seama! Cat priveste acuzatiile…cel care vi le aduce oricum munceste mai mult decat dumneavoastra care, intr-un mandat de 4 ani, nu prea va interesat decat soarta portocaliilor pe care nu cu prea mare onoare i-ati reprezentat!Mai mult, daca vreti sa stiti aceste acuzatii pot fi probate si, ca sa va convingeti va spun ca Sambata 17.03.2012 pe la orele 19 ati fost filmat cand ati plecat cu un jeep Mercedes catre un primar din zona Darabaniului impreuna cu un om de afaceri local . Ajunsi la destinatie, primarul respectiv v-a asteptat in strada, ati intrat in casa si ati plecat apoi cu coada intre picioare pt. ca omul NU A VREUT SA SE VANDA!!!A FOST BUNA TUICA OMULUI?! V-A DEMONSTRAT CA E GOSPODAR?! MAI VRETI SI ALTELE?! SUNT MULTE DOMNULE PRESEDINTE…CAMPANIA VA FI LUNGA IAR BOTOSANENII VOR FI INCANTATI SA VADA FILMULETELE CU DAREA DE MITA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *