Trei tineri din Botosani au fost prinsi in flagrant in timp ce furau carburant din rezervorul unui autoturism

Inspectoratul de politie judeteanTrei tineri din Botosani au fost prinsi in flagrant in timp ce furau carburant din rezervorul unui autoturism. Miercuri seara, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Botoșani i-a surprins în flagrant pe Doru Eduard P. de 18 ani, Alexandru Iulian A. de 21 ani şi Florin Lucian T. de 19 ani, toţi din municipiul Botoşani, în timp ce încercau să sustragă carburant din rezervorul unui autoturism care se afla parcat în apropierea Căminului de Garnizoană Botoşani şi despre care s-a stabilit că aparţine părții vătămate S. D. din municipiul Botoşani.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, care au stabilit că în luna martie a.c., în noaptea de 5 spre 6 martie Florin Lucian   T. a sustras 15 litri de benzină din rezervorul autoturismului aparţinând lui P. M. din municipiul Botoşani, iar în noaptea de 18 spre 19 martie,  Doru Eduard P., împreună cu Florin Lucian T., Alexabdru Iulian A. şi Liviu Miodrag P.  au sustras 20 litri de benzină din rezervorul autoturismului aparţinând părții vătămate M. P. din municipiul Botoşani.

Faţă de cei trei s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tentativă furt calificat.

Faţă de Florin Lucina T. (persoană aflată sub control judiciar) şi faţă de  Alexandru Iulian A. , poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând a se face propunere Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, de punere în mişcare a acţiuni penale şi de sesizare a Judecătoriei Botoşani cu propunere de  arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *