Vezi care sunt obiectivele celor patru candidate ale USL la Consiliul Local

candidate USL la CLCele patru candidate USL la Consiliul Local Botoşani au prezentat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva dintre obiectivele importante pe care le au în vedere dacă vor ajunge în Consiliul Local. Medicul Gina Puflea, de la Spitalul Judeţean-secţia Obstetrică şi Ginecologie, a declarat că îşi doreşte ca Botoşaniul să aibă mai multe spaţii verzi, iar în politica sanitară se va încerca repararea „greşelilor care s-au făcut”, fără să spună care sunt acestea. De asemenea, ea spune că o altă prioritate a echipei USL vizează creşterea actului medical, respectul faţă de pacienţi, modernizarea şi dotarea spitalelor.

Nu atât dotarea acestor spaţii verzi cu mobilier scump sau flori scumpe este necesară, ci crearea de noi spaţii verzi, spaţii de recreere pentru copii, tineri, părinţi şi bunici„, a spus Puflea.

Pentru Mihaela Huncă, candidat al USL la Consiliul Local, obiectivele importante vizează învăţământul botoşănean.

Pentru că echipa noastră are ca obiectiv major realizarea unui plan economic al oraşului pe termen lung, atunci atenţia noastră este de a lega acest plan economic de şcoala botoşăneană. Este vorba de o strategie de educaţie, care va fi corelată cu acest plan economic, care se vrea nu un plan economic teoretic, la modul general, ci sperăm să fie un plan activ în viaţa socială. Şcoală botoşăneană, avem în intenţie să fie şi suportul unei vieţi culturale didactice, nu numai să avem şi să oferim o forţă de muncă ieftină„, a afirmat Mihaela Huncă.

La rândul său, Tereza Nica, spune că o prioritate va fi sprijinirea micilor întreprinzători.

Nu există un dialog cu micii întreprinzători şi nu ştim acum dacă există din partea Primăriei o direcţie economică. Ca mic investitor eşti dependent în mare măsură de marile afaceri. Această comunitate, primărie-mari investitori-mici investitori, este cheia, cea care produce locuri de muncă. Fiecare de capul lui riscă mai degrabă să-şi rupă gâtul încercând marea cu degetul„, a spus Tereza Nica.

Cătălina Lupaşcu  susţine că Botoşaniul are şansa de a avea un primar, precum Ovidiu Portariuc, care vine cu experienţă şi reuşite din zona mediului de afaceri şi că banul public va fi gestionat corect.

Sunt convinsă că această echipă va investi în mediul educaţional. Aici mă refer în primul rând la infrastructura şcolară, care a fost uitată de echipa PDL. Mă refer la ceea ce înseamnă mediu educaţional, fiindcă o asemenea investiţie în educaţie înseamnă respect faţă de copii, respect faţă de părinţi, cadre didactice şi comunitatea din care provin. În acelaşi timp, sunt convinsă că Primăria Botoşani va investi în proiecte educaţionale„, a precizat Cătălina Lupaşcu.

5 thoughts on “Vezi care sunt obiectivele celor patru candidate ale USL la Consiliul Local

  1. nu cred ca aceste femei au un cuvant de spus pentru a afirma ca au niste obiective, sunt doar marionele celor din USL.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai care pot fi obiectivele ? – furt, mita si coruptie cat se poate. Ce zic ele e doar abureala ieftina pe care nu o crede nimeni.

  3. Marionete in USL,acestor femei li s-a pus in mana discursul!Vor investi in viitorul educational..promisiuni tipice perioadei alegerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *