Consilierul local Ovidiu Portariuc: Acest stil de conducere al oraşului poate duce Botoşaniul la faliment în cel mai scurt timp

Ovidiu PortariucVicepreşedintele PSD Botoşani şi consilierul local Ovidiu Portariuc susţine că Primaria Botoşani s-a îndatorat prea mult şi din acest motiv instituţiile bancare nu sunt interesate să îi mai acorde împrumuturi. Potrivit acestuia, Botoşaniul nu mai poate lua credite pentru că gradul de îndatorare este foarte mare. El susţine că acest stil de conducere al oraşului poate duce Botoşaniul la faliment în cel mai scurt timp.

Noi am atras atenţa cu ceva timp în urmă, că Flutur a îndatorat fără măsură oraşul şi asta ne va bloca viitorul. Actuala echipă a cheltuit şi risipit banii în neştire. Banii sunt cheltuiţi pe borduri şi floricele, iar lucrările sunt făcute de mântuială„, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Consilierul local Ovidiu Portariuc: Acest stil de conducere al oraşului poate duce Botoşaniul la faliment în cel mai scurt timp

  1. Bai ageamiule,dupa mintea ta si-un pumn de creta nu trebuie sa faci nimica ca sa nu cheltui bani!da cine pana mea iti da ceva moca?deci dak vii tu la Primarie,nu vei rasadi flori ca trebuie bani,nu vei pune borduri din acelasi motiv,nu vei face nimica pentru ca trebuie bani,iar banii nu vin din cer si nici de la babacu….m-ai lamurit,halal conceptie!

  2. In sfarsit cineva are curajul sa spuna adevarul!Bravo!Flutur si PDL au indatorat orasul si au sifonat catre firmele lor milioane de euro!In 2 luni se termina tot si vor trebui sa raspunda pentru cele facute!

  3. D-l Ovidiu Portariuuc are dreptate cand afirma ca bancile refuza sa m-ai acorde imprumuturi Primariei Botosani. Functionarii bancilor si-ai dat seama ca d-l presedinte al PDL Botosani, in persoana lui Catalin Mugurel Fluture, are nevoie de bani pentru campania electorala, ca vrea sa m-ai indatoreaze botosanenii cu 200 miliarde lei pe langa datoria de peste 1000 miliarde si nu m-ai impumuta pentru ca se tem ca nu o sa m-ai poata recupera acesti bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *