Patru femei, incluse pe listele eligibile ale USL

candidati Consiliul LocalPatru femei- două din PNL şi două din PSD- au fost incluse pe locurile eligibile ale Uniunii Social Liberale la Consiliul Local al municipiului Botoşani. Este vorba de vicepreşedinta Consiliului Judeţean, Cătălina Lupaşcu, medicul Gina Puflea, profesorul Mihaela Huncă şi omul de afaceri Tereza Nica.

Cele patru au fost prezentate, miercuri, într-o conferinţă de presă, ca făcând parte din echipa lui Ovidiu Portariuc pentru Primăria Botoşani. Candidaţi cerţi ai USL pentru Consiliul Local mai sunt directorul Rapsodia Conf, Mihai Tincu, şi fostul director al Romtelecom, Viorel Iliuţă.

Ovidiu Portariuc a declarat că lista completă cu consilierii locali ai PSD va fi gata până la sfârşitul acestei luni şi că aceasta include alte nume noi.

Am vorbit de o schimbare de linie politică şi asta vrem să facem, să aducem competenţa la conducerea oraşului. Există prea mulţi oameni care trăiesc din politică şi nu care fac asta. Vedem asta şi la oamenii din jurul actualului primar. Sunt acolo pentru că depind de politică şi se ascund în umbra primarului Flutur. Noi vrem să facem o schimbare, să aducem oameni care pot să realizeze un plus în viaţa oamenilor. Nu mai vrem oameni care să profite de pe urma politicii„, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Patru femei, incluse pe listele eligibile ale USL

  1. Asta este o arma noua a celor din USL? Se folosesc de femei pentru a da bine la public in fata PDL-ului? ce prostie…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astea au ajuns unde au ajuns cu pile si relatii, ca prin alte modalitati nu ar fi avut cum. Scoala prea multa nu au si chiat daca au, si aia au facut-o pe bani. De politica nu mai vorbim.

  3. Si? Oricum degeaba candideaza. Cred ca stiu cu totii ca in spatele lor comanda Ponta si Antonescu, nicidecum nu iau ele deciziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *