Vacanţă de Paşte în Maramureş

Agenţia de turism Chriss Turism Botoşani organizează, cu doar 166 de euro/persoană/sejur, vacanţă de Paşte în Maramureş. Preţul include trei nopţi cazare cu pensiune completă şi masă tradiţională la Complex Turist Suior 3*, iar perioada de călătorie este 13- 16 aprilie.
Tariful mai include pachet agrement: acces la centrul SPA (sauna, Jacuzzi, fitness), billiard, tenis de masa, darts, 5 urcari cu telescaunul.

Tara Maramuresului este un taram de basm, in care folclorul, obiceiurile, traditiile si portul sunt mai vii ca oriunde. Petreceti Sfintele Sarbatori de Paste in cea mai bogata zona din punct de vedere cultural de la noi din tara si lasati-va fascinati de peisajele montane si ale vailor, de ospitalitatea oamenilor carora li se lumineaza sufletul cand au oaspeti.

COMPLEX TURIST SUIOR 3*
Situat in N-V Romaniei, in judetul Maramures, la poalele Muntilor Gutai, la o altitudine de 668 m, in mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Suior se defineste ca o oaza de liniste si confort pentru petrecerea vacantelor si a timpului liber. Inconjurat de munti, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Suior este usor accesibil, oferind oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare, evadare din cotidian si afaceri. Hotelul dispune de 53 de camere: 7 camere cu un pat, 24 cu doua paturi, 14 cu pat matrimonial si 8 apartamente foarte spatioase, care totalizeaza un numar de 99 locuri de cazare. Toate camerele sunt dotate cu: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par, cabina dus.
Profitati de cateva zile de relaxare, inspirati aerul proaspat si curat, vizitati locuri pitoresti si obiective turistice ce o sa va umple sufletul. Gazdele sunt fericite sa va dea toate informatiile si sa va ghideze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *