Zilele asistenţei sociale, marcate prin diverse acţiuni la Botoşani

dgaspc botosaniZilele Asistenţei Sociale”, marcate prin diverse acţiuni la nivel judeţean. Acţiunile au ca scop  promovarea profesiei la nivel naţional şi de facilitare a  organizării unor întâlniri tematice pentru comunitatea asistenţilor sociali.

Autoritatea română competentă pentru profesia de asistent social, Colegiul National al Asistentilor Sociali, invită detinatorii titlului profesional de asistent social să participe in perioada   15 martie  2012 – 31.03.2012 la activităţi cu caracter profesional prilejuite de Zilele Asistenţei Sociale – „ZAS 2012”. Tema acestui an este: ” Asistenţă socială contează ” şi are ca scop de a educa organizaţiile şi publicul larg despre profesia de asistent social şi de a promova şi a arăta contribuţia asistenţei sociale în cadrul societăţii.

 În ziua de 23 martie 2012 vor fi distribuiţi în municipiul Botoşani fluturaşi care vor conţine informaţii şi mesaje utile despre tema acestui an. De asemenea, in data de 16 martie a avut loc un work- shop la care au participat asistenţi sociali din judeţul Botoşani, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Manifestările prilejuite de Zilele asistenţei sociale – se organizează concomitent in mai multe oraşe din România  in cursul lunii martie la inţiativa Colegiului National al Asistenţilor Sociali din România în colaborare cu structurile teritoriale judeţene ale acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *