Şeful Poliţiei din Botoşani, înlocuit pentru o zi. Vezi cine i-a luat locul!

Viorel Serbanoiu si Bogdan Frunzeti-sef Politie pentru o zi
Viorel Serbanoiu si Bogdan Frunzeti-sef Politie pentru o zi

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Viorel Şerbănoiu, a fost înlocuit în funcţie, timp de aproape jumătate de oră, de un „poliţist” de …10 ani. Bogdan Frunzeti este elev în clasa IV, la Şcoala 16 Botoşani, iar, marţi, a fost pentru o zi inspector şef la IPJ Botoşani. Acesta s-a instalat preţ de câteva minute în biroul lui Viorel Şerbănoiu, a discutat cu acesta, după care a inspectat câteva din birourile din IPJ.

Vreau să te aşezi pe scaun şi să îmi spui dacă este prea mare sau prea mic pentru tine„, i-a spus Şerbănoiu celui care l-a înlocuit.

Bogdan Frunzeti a „inspectat” Biroul de criminalistică şi a discutat cu „subalternii” săi care i-au prezentat raportul.

Petronela Podovei, eleva politist pentru o zi
Petronela Podovei, eleva politist pentru o zi

Tot marţi, poliţist pentru o zi a fost şi o elevă de la Şcoala 16 Botoşani. Este vorba de Petronela Podovei, elevă în clasa IV-a, care a fost „poliţist rutier timp de o zi”. Aceasta, ajutată de un agent de poliţie, a oprit în trafic maşini.

Activitatea desfăşurată, marţi, de IPJ face parte din manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române.

A fost o activitate care face parte  parte dintr-o serie întreagă de evenimente, prin care dorim să marcăm şi să sărbătorim Ziua Poliţiei Române, zi pe care o vom marca pe 25 martie, când se împlinesc 190 de ani de la înfiinţarea Poliţiei. Activitatea de astăzi, desfăşurată împreună cu elevi ai Şcolii 16 Botoşani, ne-a încântat şi pe noi în mod deosebit, copiii fiind un segment al societăţii civile către care ne îndreptăm în mod deosebit cu acţiunile preventive, astfel încât activitatea de astăzi nu a venit decât ca o consecinţă firească a altora„, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ.

One thought on “Şeful Poliţiei din Botoşani, înlocuit pentru o zi. Vezi cine i-a luat locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *