Peste 11.000 de femieri au cerut subvenţii pentru teren

apia BotosaniAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA)- Centrul Judetean Botosani informeaza ca in perioada  1- 16 martie,  fermierii botosaneni au depus in cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafata  SAPS 2012  un numar de 11.342 cereri de plata pentru o suprafata de 20.000 hectare, reprezentand un procent de 55 % fata de cererile programate. Mentionam ca toate cererile au fosr completate utilizand aplicatia IPA – Online.

    APIA – Centrul  Judetean Botosani face un apel catre fermieri pentru a respecta  data la care au fost programati in scopul  evitarii  aglomeratiei ce s-ar crea  in ultima parte a perioadei de primire a cererilor si a penalizarilor  ce se vor aplica pentru depasirea termenului limita, respectiv 16 martie 2012.

    Reamintim ca in perioada 1 martie – 15 mai 2012 se deruleaza Campania de depunere a cererilor de plata  pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata .In perioada 16 martie – 11 iunie 2012 se primesc cereri cu penalizari de 1 % pentru fiecare zi de intarziere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *