Delegaţie de la Camera Agricolă Botoşani la târgul Agro Expo Suceava

Ionel Oniciuc, alaturi de fermierii din Botosani
Ionel Oniciuc, alaturi de fermierii din Botosani

În data de 16 martie, Camera Agricolă Judeţeană (CAJ) Botoşani, reprezentată de Ionel Oniciuc, director executiv şi Tanasă Valentin, director adjunct, împreună cu patru
specialişti din cadrul Camerei au participat la deschiderea oficială a târgului de agricultură Agro Expo Bucovina, se arată într-un comunicat al CAJ.

În data de 18 martie, Camera Agricolă Judeţeană Botoşani, a participat la târgul de agricultură cu o delegaţie de 131 de persoane care desfăşoară activităţi în agricultură din judeţul Botoşani.

Delegaţia a fost condusă de Ionel Oniciuc, directorul executiv al camerei.

Deplasarea la târg s-a făcut cu zece maşini personale, un microbuz şi două autocare. Punctele de plecare au fost: Flămânzi, Truşeşti, Darabani, Mihălăşeni, Săveni, Dorohoi şi Camera Agricolă Botoşani.
Domeniile târgului: animale de rasă şi păsări, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, producători agricoli, echipamente şi unelte pentru grădinărit, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, miere şi produse apicole, legume şi fructe, conserve, maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, arome, esenţe, coloranţi şi aditivi pentru industria alimentară.

„Participanţii delegaţiei au fost încântaţi de informaţiile variate din cadrul târgului, manifestându-şi deschiderea de a participa pe viitor şi la alte acţiuni organizate de Camera Agricolă Judeţeană Botoşani”, se mai arată în comunicatul CAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *