Exclusiv! Ţurcanu are în sondaje de trei ori mai mult decât Ţâbuleac, potrivit unui studiu al CSS Psihomedia

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţâbuleac, este devansat categoric de preşedintele PNL, Florin Ţurcanu, într-un sondaj de opinie realizat în judeţul Botoşani de Centrul de Studii Sociologice Psihomedia. Studiul este făcut la comanda PNL şi este realizat pe 21.897 persoane.

Potrivit acestuia, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, 75% dintre alegători ar ieşi cu siguranţă la vot, iar 13,75% probabil că vor ieşi la vot. De asemenea, 5,16% dintre intervievaţi spun că probabil nu vor ieşi la vot, în timp ce 6,09 sunt siguri că nu vor pune ştampila pe niciun candidat.

În ceea ce priveşte opţiunile de vot, Centrul de Studii Sociologice Psihomedia din Buzău a abordat intenţiile de vot ale cetăţenilor privind Consiliul Local al municipiului Botoşani, Consiliul Judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean.

Astfel, la întrebarea „La alegerile pentru Consiliul Local, ce partid veţi vota?”, 38,44% dintre cei chestionaţi au răspuns PSD, 29,53% PNL, iar 17,86% PDL. Pragul electoral mai este trecut doar de PP cu 6,97%, în timp ce PRM obţine doar 3,84% din voturi. UNPR ia doar 1,78% din voturi, iar PC 0,70%.

La întrebarea „Pentru Consiliul Judetean Botosani, ce partid veti vota?” , USL primeşte 63,7% din voturi, iar PDL 21,88%. Doar PP trece pragul electoral cu 6,54%, PRM este votat de doar 4,01%, iar UNPR de 1,95%.

O altă întrebare a sondajului a fost „Pentru functia de presedinte al CJ Botosani, pe cine veti vota?”. La această întrebare 63,52% dintre chestionaţi au răspuns Florin Ţurcanu (din partea USL), iar 21,20% Mihai Ţâbuleac (din partea PDL). Liviu Câmpanu (UNPR) ar fi votat de 6,02% dintre cei chestionaţi, iar Verginel Vacariu (PP) de 4,66%, în timp ce Dumitru Codreanu ar primi doar 2,68% din voturi.

Sondajul a fost realizat înainte de realizarea Mişcării pentru Botoşani.

21 thoughts on “Exclusiv! Ţurcanu are în sondaje de trei ori mai mult decât Ţâbuleac, potrivit unui studiu al CSS Psihomedia

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cred ca doar psihopatii vor crede asa ceva. intai ca ciobani nu sunt atat de multi pe cat se crede, doi: s-a masurat separat PSD si PNL iar la CJ Turcanu a fost bagat in USL, ce procent a obtinut USL la nivel de judet? Trei: daca ar fi prima data cand se incearca manipulari de acest gen, cred ca ar fi credibila informatia, asa e doar o facatura de sondaj menit sa manipuleze opinia publica. Poate ar trebui sa asteptam alegerile sa vedem adevarul despre puterea USL si cea a Miscarii pentru Botosani!!!

    1. Nu degeaba este marcat ca spam acest mesaj. S-au dat prea multe mesaje din biroul d-lui Tabuleac. Acest sondaj arata forta USL-ului. Pedeleii au intrat in panica.

  2. Nu cred ca este posibil ca Turcanu sa fie peste domnul Tabuleac. De ce? Pai pana acum 2 3 ani Turcanu era un cioban in timp ce domnul Tabuleac a terminat facultatea ca sef de promotie.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astea sunt visele lui probabil pentru ca lumea i-a vazut toate marlaniile si mai ales tampeniile pe care le face in ultima vreme, urmarindu-l pe dl Tabuleac. E penibil!

    1. alt mesaj marcat ca spam. cand au vazut stirea pedeii nu mai stiau care si cum sa dea mesaje aclamatoare la adresa marelui presedinte tibuleac.

  4. este penibil sa vezi in fiecare seara niste bieti oameni care scandeaza in fata teatrului la ordinele unui om fara pic de scoala. este mai penibil sa vezi acest sondaj. mai bine ar fi sa se intoarca la strunga de la sulita. mioritele ar crede facatura.

    1. Un motiv in plus sa votez USL. Din acest sondaj realizez ca foarte multi oameni voteaza USL si acelasi lucru o sa fac si eu.

  5. Sunt doar lingaul de serviciu, nu ma luati in seama. Auzi, „domnul Tibuleac”. Daca-i spuneam doar Tibuleac ma dadea afara de sub birou, si nu mai aveam ce linge…

  6. Cum sa creada cineva acest fals sondaj?:))…Sa fim seriosi oameni buni…Cum poate un om cu 4 clase sa fie peste un om care a terminat facultatea cu 10?

  7. Eu recunosc faptul ca sunt apolitic. Nu tin cu nimeni. Am observat in ultima persioada toate cele intamplate in politica si chiar am urmarit. Din ce am vazut si din ce m-am documentat acest sondaj este unul fals. Cei din orasul Botosani il apreciaza pe Flutur pentru ceea ce face.
    P.S.: Ati ajuns sa furati numele celor care sunt de partea PDL-ului si sa postati mesaje obscene. Urat din partea celor ce slujesc USL-ul…

  8. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pentru Alegator : Sa inteleg ca la tine e efectul de turma. Daca voteaza unii, votezi si tu. Probabil faci si ce fac acei „unii” adica sa furi, nu?

  9. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E imposibil sa fie si adevarat ! sa fim cu toti stim cu ce se ocupa domnu` Turcanu, si cine l`ar vrea la conducere .. isi vrea raul singur !

  10. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hai sa fim seriosi, Turcanu ?! atata ? cum sa ne conduca un infractor ?

  11. Aceste cifre nu au cum sa fie adevarate!Maine vor fi altele si vor fi rasturnari de situatii continuu,nu cred ca mai are rost sa amintesc ca Turcanu este un cioban si in aelasi timp un om cu foarte multe dosare!Sa fim condusi de un asemenea om,asta ar insemna sfarsitul Romaniei!

  12. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da da asa este mai pdelacilor.ce nu credeti ? ati flescait-o hoarde nesatule.ati furat pensiile, salariile ,alocatiile la co[pii , banii de medicamente, ati inchis spitalelele, scolile,ati omorit toti bolnavii de cancer,ati redus ajutoarele la cetatenii nevoiasi,sporurile la salarii.ati redus subventiile la caldura etc,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *