Aproape 300 de pachete de ţigări, descoperite în Vama Stânca

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Stânca Costeşti, în colaborare cu lucrătorii vamali din cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova şi poliţiştii de frontieră, au descoperit, în zilele de 17 şi 18 martie 2012, 298 pachete de ţigări de contrabandă în două autoturisme ce veneau din Republica Moldova. Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării ţigările şi a sancţionat şoferii cu amenzi contravenţionale în cuantum de 10 000 lei.

În urma controlului amănunţit efectuat de inspectorii vamali asupra mijloacelor de transport, au fost descoperite în două autoturisme ce veneau din Republica Moldova, 298 pachete de ţigări de contrabandă.
170 de pachete de ţigări marca PLUGARUL au fost găsite în caroseria unui FIAT BARGETTA, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român.
128 de pachete de ţigări marca WINSTON au fost descoperite în locaşurile laterale ale portbagajului unui VOLKSWAGEN PASSAT, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean moldovean.

Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a sancţionat contravenţional şoferii cu amenzi în valoare de 5 000lei, fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *