Viceprimarul Ghiorghiţă vrea să amenajeze locuri pentru grătare în parcuri

viceprimarul Florin Ghiorghita1
viceprimarul Florin Ghiorghita

Municipalitatea va amenaja locuri pentru picnicuri. Asta după ce Legea picnicului a intrat în vigoare şi în urma evenimentului petrecut duminică, în zona Cornişa, când trei tineri care se aflau la grătar au incendiat vegetaţia din zonă, doi dintre aceştia ajungând la spital.

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că Primăria trebuie să-şi asume responsabilitatea amenajării unor locuri speciale pentru picnic, iar acestea ar urma să fie amenajate în zona Cornişa, În zona pacea, dar şi în zona pădurii Rediu.

De asemenea, Ghiorghiţă consideră că şi în parcurile din municipiu ar trebui să fie amenajate locuri speciale pentru grătare.

„Vom amenaja spaţii pentru picnic, dar amenzi tot nu o să dăm, doar în cazuri ca cel care s-a petrecut duminică, când din neglijenţă a ars vegetaţia„, a precizat Ghiorghiţă.

3 thoughts on “Viceprimarul Ghiorghiţă vrea să amenajeze locuri pentru grătare în parcuri

  1. in ce parcuri din botosani vrea domnul gheorghita sa amenajeze locuri pentru gratar?
    oare in Parcul Junior?
    locurile pentru gratar se amenajeaza in parcurile cu adevarat mari, nu in parcurile din botosani..
    bine ca nu i-a venit ideea sa amenajeze locuri pentru gratar in sensuri giratorii..
    Unii oameni traiesc pe alta lume si nu au ce cauta in fruntea tarii…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Legea Picnicului mi se pare foarte importanta pentru protejarea naturii, element esential pentru o tara. Ma bucur ca s-a adoptat si in Romania, poate asa mai scapam de „mizerabili”.

  3. Nu s-ar putea amenaja sub balconul lui Gheorghita? Nu de alta dar poate ii place mirosul si daca nu, poate sa stea cu geamurile inchise la vara. Parcul ar trebuie sa fie o oaza de liniste si de destindere, un loc unde sa iti faca placere sa mergi nu cu miros de gratar, cu manele sau alte feluri de muzica data la maxim si urlete ale betivanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *