A rămas fără permis după ce a fost prins băut la volan

Un bărbat din Ibăneşti a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins băut la volan. Duminică seară, în jurul orei 23.50, a fost depistat în trafic, pe strada Dumitru Furtună din municipiul Dorohoi, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de Emilian D. de 36 ani din comuna Ibănești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat; a fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, procedându-se la verificarea documentelor autoturismului poliţiştii au constatat că polița de asigurare Carte verde este expirată din data de  5 martie 2012.

Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, a certificatului de înmatriculare și plăcuțelor cu numărul de înmatriculare ale autoturismului, fiind eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație și i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *