Flutur şi Câmpanu au bătut palma

Catalin Flutur- Liviu CampanuLiderul Mişcării pentru Botoşani, Cătălin Flutur, şi cel al UNPR, Liviu Câmpanu, au convenit să colaboreze la alegerile locale. Cei doi s-au întâlnit, vineri după-amiază, şi au stabilit să semneze, în cel mai scurt timp, un protocol de colaborare. În baza acestui protocol, partidele care formează Mişcarea pentru Botoşani şi UNPR se angajează să nu se atace reciproc în campania pentru alegerile locale din 10 iunie. De asemenea, cele două structuri politice au stabilit să colaboreze după alegeri pentru realizarea unor majorităţi în consiliile locale.

Liderul UNPR, Liviu Câmpanu, susţine că partidul său va avea candidaţi proprii în toate localităţile şi la Consiliul Judeţean, iar colaborarea presupune doar neagresiunea în timpul campaniei electorale.

5 thoughts on “Flutur şi Câmpanu au bătut palma

  1. Cred ca e o alegere buna pentru cei doi. Eu unul il stimez pe domnul Flutur, de cand e el primar s-au facut foarte multe in orasul nostru, lucruri care nu erau inainte.

  2. Foarte frumos. Sunt doi oameni cu cap, care stiu sa poarte un razboi politic civilizat ca sa zic asa. Nu ca altii care nu se mai opresc din jigniri si din acuze. Nu dau nume ca se supara USL-ul.

  3. E o decizie inteleapta,acestia sunt doi oameni care chiar sunt interesati de binele Botosaniului!Liviu Campanu e un om stimat de toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *