Mihai Ţâbuleac, acuzat că se întâlneşte târziu în noapte cu candidaţii USL

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean
Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, îl acuză pe preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, că se întâlneşte noaptea cu candidaţii Uniunii Social Liberale din comune.

Ţurcanu acuză, de asemenea, că Ţâbuleac promite bani importanţi pentru a obţine susţinerea acestora.

Iată scrisoarea deschisă adresată lui Ţâbuleac:

Scrisoare deschisă adresată domnului Mihai Ţibuleac,

deocamdată preşedinte al CJ Botoşani

 Domnule Mihai Ţibuleac aţi declarat în nenumărate rânduri că sunteţi un om integru, onest, deschis dialogului.  Aţi declarat că sunteţi tipul reprezentativ al politicianului de care are nevoie România. Aţi declarat că valorile dumneavoastră sunt cele ale democraţiei, onoarei şi cinstei.

Dacă ceea ce aţi susţinut patru ani de zile este adevărat, dacă activitatea dumneavoastră administrativă este transparentă şi plină de fair play, vă solicit public să dezvăluiţi cu cine şi ce candidaţi USL aţi vizitat, la ore târzii (precum, odinioară, Securitatea), vineri şi sâmbătă (16 şi 17 martie 2012 – ca să nu existe confuzii) şi în ce scop folosiţi funcţia de preşedinte al CJ Botoşani şi banul public pe care îl aveţi la dispoziţie. Vă solicit, de asemenea, să spuneţi de ce vă folosiţi, în afara serviciului şi a cadrului legal, de titulatura de preşedinte al CJ Botoşani.

Dacă mai există demnitate (măcar la final de mandat), aştept domnule Ţibuleac, de la omul care se pretinde a fi exponentul noii clase politice şi care doreşte să conduca judeţul încă patru ani, un răspuns public astfel încât electoratul să ia la cunoştinţă şi să judece în consecinţă. Alegătorul trebuie să vadă cine şi-a construit cariera politică pe minciună şi manipulare şi cine spune adevărul.

Deputat, Florin Ţurcanu, candidat la preşedinţia CJ Botoşani din partea USL

5 thoughts on “Mihai Ţâbuleac, acuzat că se întâlneşte târziu în noapte cu candidaţii USL

  1. Marcu a procedat la fel sâmbătă 17 Martie,aşa că Ţurcanu taci şi ciocul mic, că nu mai prinzi nici un mandat,ne-ai lămurit cu ce ai făcut în colegiul în care ţi-ai cumpărat locul de deputat,nu mai prosteşti pe nimeni a doua oară!Apropo’s de câte ori ai venit prin colegiu să stai de vorbă cu alegătorii,pardon să silabiseşti că de vorbit n-are cine?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    mIHAI NU FI PORTOCALIU, TREZESTE-TE LA VIATA OMULE…CHIAR ACCEPTI BANI DE LA PDL-ISTI SI VREI SA MAI SUFERIM CU TOTII INCA 4 ANI? INTREABA-L PE DL TIBULEAC DE HOTELURILE DETINUTE DE DUMNEALUI SI APOI SA MAI II IEI APARAREA. CAND A CANDIDAT IN 2004 ERA RUPT IN F..D SI ACUM DUPA MANAGEMENTUL „SPECTACULOS” DE LA CJ POATE FI TRECUT USOR IN LIGA MILIONARILOR DIN ROMANIA.INTREABA-I PE CEI CARE LUCREAZA IN SANATATE LA SPIT DE COPII SI PSIHIATRIE CA LE-AU SCAZUT DIN NOU SALARIILE DUPA MIRACULOASA „COMASARE”. INTREABA DE CE S-AU DUS BANII ALOCATI PT INVESTITII LA MATERNITATE LA SPITALELE DI SUCEAVA. DRAGUL MEU DACA VEI GANDI ASA TE VEI DUCE SA TE TRATEZI PT ORICE LA SUCEAVA SI TU SI COPII TAI

  3. Daca este asa cum se spune in scrisoarea deschisa, m-am lamurit si cu dl Tabuleac: om fara caracter, desi pozeaza in cu totul altceva!
    Sa umbli noaptea la momit candidatii adversarilor, nu e in regula…
    Sau o fi mergand la partide de pocher?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa inteleg ca domnul Turcanu il urmareste pas cu pas pe dl Tabuleac? Sau acum spune ce face el de fapt, prin „faptele” altuia? Oricum Turcanu ar trebui sa nu mai inventeze astfel de prostii pentru ca el nu e cheie de biserica.

  5. Aici e ca la fotbal. Adversari pe teren, prieteni in afara lui. Poate a mers la niste prieteni la o bere. Voi aveti incredere in ceea ce zice Turcanu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *