Cel mai scump costum din România a fost fabricat la Botoşani şi costă 25.000 de euro. Vezi cine îl îmbracă!

Monstra din stofa cu fir de platina la sediul Formens Botosani
Mostra din stofa cu fir de platina la sediul Formens Botosani
Cei mai scump costum pentru bărbaţi produs vreodată în România a fost realizat la o fabrică de confecţii din municipiul Botoşani. Costumul costă nu mai puţin de 25.000 de euro şi a fost realizat de societatea botoşăneană Formens. Valoarea atât de mare a pantalonului şi sacoului este data de faptul că stofa din care este creat are în ea fire de platină.

Acest costum a fost produs special pentru patronul complextului China Town din Bucureşti.

Directorul Formens, Ovidiu Năstase, susţine că astfel de comenzi de costume cu stofe cu fir din platină pot fi repetate, societatea având posibilitatea realizării acestora.

De altfel, toate costumele făcute de Formens sunt foarte scumpe. Ele se vând în magazinele pe care societatea botoşăneană le deţine în Franţa- la Paris, Nice, Lille, Rennes, Saint Etienne, Lyon, în Statele Unite ale Americi- la New York, sau danemarca- Copenhaga.

Mărfurile sunt vândute sub brandul Louis Purple, care aparţine Formens. Un costum poate fi cumpărat la preţ de producător de la Botoşani, cu 1.200 de lei, în timp ce din Bucureşti, din magazinele Ego Men’s poate fi achiziţionat cu 3.000- 4.000 de lei. În marile magazine din lume, preţul costumelor Louis Purple produse la Botoşani variază între 590 şi 825 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com