Cătălin Flutur îi aşteaptă pe liberali în Mişcarea pentru Botoşani

primarul Catalin Flutur
primarul Catalin Flutur

Liderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur, îi aşteaptă pe liberali în Mişcarea pentru Botoşani. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că doctrinele celor două partide sunt asemănătoare şi că PNL nu are ce căuta alături de social-democraţi, care sunt de stânga.

„PSD forţează în momentul de faţă PNL să-şi treacă în statut ca în niciun caz să nu facă alianţă cu PDL, în statut. Gândirea unei mişcări pentru oameni, a unei mişcări de partide, care chiar doresc binele ţării este clară. Noi aşteptăm alături de noi toate partidele care doresc lucrul acesta, dar în primul rând aşteptăm alături de noi partidele care au aceeaşi orientare politică, de dreapta. Probabil, simţind că le fuge pământul de sub picioare, cei de la PSD forţează PNL. Cred că locul PNL este alături de partidele de dreapta„, a spus Flutur.

Cătălin Flutur speră ca până la sfârşitul campaniei electorale liberalii botoşaneni să intre în Mişcarea pentru Botoşani.

5 thoughts on “Cătălin Flutur îi aşteaptă pe liberali în Mişcarea pentru Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    are dreptate primarul. dusmanii liberalilor sunt pesedeii nu cei din PDL

  2. Vedeti? Domnul Flutur nu tine cont ca este un asa-zis „razboi politic”. Incearca sa deschida ochii celorlati ca sa nu le fie rau mai tarziu.

  3. Da’ poate se intoarce dl Flutur cu pedeleii la liberali? Ca de acolo doar a plecat cu grosul partidului !
    Nu credeti ca ar fi o alternativa?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai pana acum au fost destule conflicte in coalitia PSD-PNL, deci e clar ca ceva nu merge bine acolo. E normal pentru ca din punct de vedere politic, cel putin, nu au aceleasi conceptii si au facut pasul acela doar de dragul de a-l face.

  5. Ce sa caute un liberal la PDL? Am citit presa on-line si am vazut ca cei mai mari evazionisti fiscali sunt membri marcanti ai PDL: Cristian Tintareanu – 21.227.340 lei, Adriean Videanu – 7.260.340 lei, Radu Berceanu – 987.200 lei, Elena Udrea – 415.240 lei, Vasile Turcu – 17.823.100 lei, Ion Tiriac – 4.874.250 lei, Zoltan Paszkani – 23.541.350 lei, Radu Moraru(de laB1 TV) -341.280 lei, care reprezinta TVA neachitat statului doar pentru perioada 2006-2008, in timp ce Guvernul Boc s-a imprumutat de la FMI pentru plata salariilor.
    Aceasta-i adevarata politica PDL-ului. Ca urmare, feriti-va de PDL ca de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *