PRM-istul Eugen Niţură: Peste tot în judeţ sunt afişe cu cei patru răstigniţi: Crinuţ, Ţurcanu, Ponta şi localnicul de la Primărie

Eugen Nitura
Eugen Nitura

PRM-iştii botoşăneni acuză PNL că a început deja campania electorală, prin lipirea de afişe electorale în judeţ, deşi aceasta începe în luna mai.

Prim-vicepreşedintele PRM, Eugen Niţură, acuză, de asemenea, că autorităţile locale nu iau atitudine în acest caz.

Sunt peste tot afişe cu cei patru răstigniţi, că sunt răstigniţi peste tot. Nu ştiu dacă autorităţile nu observă această chestiune şi tac în continuare. Biroul Electoral Judeţean va funcţiona mai târziu şi după aia va trebui să te adresezi lor, dar celelalte tac. Cum să nu tacă, dacă este agăţat în continuare Crinuţ, Ţurcanu, Ponta şi mai pune şi localnicul de la Primărie. Peste tot unde te duci există astfel de afişe„, a spus Niţură.

4 thoughts on “PRM-istul Eugen Niţură: Peste tot în judeţ sunt afişe cu cei patru răstigniţi: Crinuţ, Ţurcanu, Ponta şi localnicul de la Primărie

  1. Bravo domnule inginer pentru acuitate,ramaneti un mare caracter..unul din adevaratii directori pe care i-a avut agricultura botosaneana!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da intradevar unul dintre cei mai adevarati marlani directori generali pe care i-a avut judetul pe timpul odiosului. Aduceti-va aminte doa-lor inginere ce vocabular avea d-l NITZURA . Nici cel mai nespalat grajdar nu se exprima cu acele cuvinte . Dar macar nu mi-e ciuda ca avea o nevasta oleaca mai frumoasa ca porcul si manca tata ziua ca o scroafa cand era directoare la AVICOLA.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai da, ca nu se mai satura. Si acum nu s-au putut abtine pana la data legala pentru inceperea campaniei. Ei nu stiu sa faca nimic corect, nimic legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *