Exclusiv! Deputatul Buhăianu, lăsat fără permis de conducere

Catalin Buhaianu & Toyota AdvensisDeputatul democrat liberal Cătălin Obuf Buhăianu a rămas fără dreptul de a şofa. Parlamentarul botoşănean s-a ales cu permisul de conducere suspendat, după ce a fost prins conducând cu o viteză cu peste 50 de kilometri faţă de viteza maximă legală admisă.

Cătălin Obuf Buhăianu a rămas, săptămâna aceasta, fără permis, în timp ce se întorcea de la Bucureşti. Pe raza localităţii Oreavu, între Buzău şi Râmnicu Sărat, Buhăianu şofa autoturismul Toyota Advensis cu 162 de kilometri / oră.

La intrarea în Oreavu, a fost suprins de aparatul radar, iar poliţiştii buzoieni i-au ridicat permisul pe loc, eliberându-i acestuia o dovadă de circulaţie pentru 15 zile.

Buhăianu a contestat procesul verbal prin care a fost sancţionat, motivând că se afla în afara localităţii.

Eu nu folosesc antiradare sua alte echipamente de acest tip. Drumul era în linie dreaptă şi am accelerat un pic. Am fost oprit şi am predat permisul„, a spus Buhăianu.

Anul trecut, Cătălin Obuf Buhăianu a rămas fără permis o lună, tot din cauza vitezei.

9 thoughts on “Exclusiv! Deputatul Buhăianu, lăsat fără permis de conducere

  1. Si mai spuneti ca cei din PDl au pile peste tot. Daca avbea pile ii mai era luat permisul de conducere? sa fim seriosi.

  2. Precis va castiga 2 luni din suspendare daca da examan din nou si-i va fi redusa pedeapsa cu 2 luni, asta daca nu intervine politicul. In rest e totul corect. Toti ar trebui sa fim egali in fata legii.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai cu asta se demonstreaza ca omul chiar nu are pile, cum se preconizeaza mereu. Ca a incalcat viteza nu mi se pare ceva condamnabil pentru ca toti o facem la un moment dat, chiar daca ne prinde politia sau nu.

  4. ….haidi bai ma lesi….nu are pile ?? pai cum sa nu aiba…doar e catelulsul lui flu flu ….isi rezolva imediat treaba !! nici nu aveti voi idee !!! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *