Primarul de Păltiniş a plecat definitiv la UNPR. El a plecat din PNL din cauza lui Ţurcanu

Costel Romanescu la UNPRPrimarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu, va candida pentru un nou mandat de primar din partea UNPR. El a declarat, sâmbătă, pentru BotosaniNews, că a plecat din PNL, din cauza unor neînţelegeri cu liderii acestei formaţiuni.

Sunt la UNPR. Cu acte, cu tot. Ca şi într-o echipă de fotbal: dacă nu mai eşti binevenit şi eşti numai rezervă, cauţi să pleci„, a afirmat Romanescu.

Primarul de Păltiniş, care este unul dintre cei mai influenţi primari în comunele lor, acuză relaţiile din PNL cu liderul Florin Ţurcanu, despre care spune că doar el conduce partidul şi că refuză să facă echipă.

În PNL eram vicepreşedinte doar pe hârtie. La PNL funcţiile sunt doar pe hârtie. Unul singur comandă„, a spus Romanescu

3 thoughts on “Primarul de Păltiniş a plecat definitiv la UNPR. El a plecat din PNL din cauza lui Ţurcanu

  1. A plecat Costel Romanescu de la PNL. rau ca plecat la UNPR. E precis din cauza lui Turcanu care nu are educatie si nu stie sa se poarte, il intereseaza numai banii. La fel a procedat si la Corlateni cu husac si Cernusca. Au fost inlocuiti cu unul cu bani, numeni altul decat fiul presedintelui PSD, gavril. Va fi inlocuit si Clim la Dorohoi sau poate e deja inlocuit cu Bursuc care munceste pentru Turcanu. Asta e situatia in PNL. Banul face jocurile nu oamenii.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    pacat, si cand te gandesti ce reprezinta PNL, oameni buni, treziti-va, d nu Turcanu va duce la pierzanie, gasiti va pe cine capabil sa conduca partidul, e pacat de munca voastra de atatia ani in acest partid. Cred ca daca ar fi sa fie chestinati toti primarii din partid daca sunt multumiti de Turcanu si daca le a cerut bani pentru campanie , nedandu le nimic la schimb, procentul s-ar ridica undeva pe la 65% de nemultumiti… sunt oameni care chiar cred in partid…pacat de presedinte….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *