Mihai Ţâbuleac: Voi acţiona în sensul promovării în instituţia Consiliul Judeţean a unor oameni care să fie şi buni reprezentanţi ai cetăţenilor

Mihai Tabuleac si Catalin FluturVicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Mihai Ţâbuleac, consideră că, candidatura sa la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani reprezintă pentru el o nouă responsabilitate. Acesta a precizat că îşi doreşte să continue investiţiile începute în judeţ şi că pentru perioada care urmează trei domenii vor fi prioritare, respectiv realizarea unui amplu program de investiţii în domeniul apă-canalizare-epurare, semnarea unor contracte pentru finanţări noi şi în localităţi mai mici din judeţ în acest domeniu, punerea la punct a unui sistem judeţean de salubritate, continuarea procesului de modernizare a sistemului de căi rutiere.

Cum să nu te manifeşti din punct de vedere al responsabilităţii, atunci când constaţi că sunt unii care după ce au păgubit judeţul de zeci de miliarde de lei prin aceea că s-au împotrivit în mod nejustificat procesului de reorganizare a spitalelor, la ora aceasta sunt aproape 300 miliarde lei alocaţi prin legea bugetului de stat, dar nu putem beneficia de ei din cauza unor jocuri de neînţeles şi deşarte. Sunt pretendenţi care în loc să ajute păgubesc„, a spus Ţâbuleac.

Acesta îşi doreşte ca la competiţia electorală din iunie să se obţină o majoritate reală în Consiliu Judeţean, cu consilieri de calitate.

Doresc şi voi acţiona în sensul promovării în instituţia Consiliul Judeţean Botosani, a unor oameni care să fie şi buni reprezentanţi ai cetăţenilor, ai diverselor categorii profesionale, dar şi buni specialişti, buni meseriaşi, să fie capabili ca în Consiliul Judeţean să susţină ceea ce este corect de susţinut şi spre interesul comunităţii şi să respingă ceea ce este incorect„, a mai spus Ţâbuleac.

4 thoughts on “Mihai Ţâbuleac: Voi acţiona în sensul promovării în instituţia Consiliul Judeţean a unor oameni care să fie şi buni reprezentanţi ai cetăţenilor

  1. Eu unul am mare incredere in domnul Tabuleac. Cu siguranta va alege cele mai bune solutii pentru orasul nostru.

  2. Stimate domnule Ionut,

    Primarul si Consiliul Local conduc orasul si nu domnul Tibuleac.
    In legatura cu actiunea de comasarea Spitalelor, vedeti greva spontana a celor de la Psihiatrie, ca sa intelegeti de ce a existat opozitia de care vorbeste dl Tibuleac, care uita ca in Spitalul Judetean peste 100 bolnavi(barbati si femei) folosesc in comun o singura toaleta plina de rahat. Avem o mare „sansa” ca spitalele comasate sa arate in scurt timp la fel cum arata acum Spitalul Judetean, adica inimaginabil.

  3. Domnule presedinte MIhai Tibuleac, va scrie acest comentariu un cetatean care a apelat la Preăedintele Consiliului Judetean Botosani ca in calitate de ordonator principal de credite al Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani sa dati dispozitie de a se respecta Constitutia Romaniei, legile acestei tari, precum si aplicarea sentintelor judecatoresti definitive si irevocabile. Raspunsul dumneavoastra dat prin secretara, de a ma adresa conducerii spitalului, si desi era zi de audienta nu ati acceptat sa ma primiti. Care sunt criteriile dumneavoastra dupa care primiti in audienta cetatenii? Sustineti ca sunteti in sprijinul cetateanului, dar dati-mi voie ca in calitate de cetatean al acetui judet sa va spun ca mintiti in continuare si folositi aceste sloganuri doar in preajma alegerilor locale. Pe mine nu ma mai convingeti sa va votez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *