Deputatul Costică Macaleţi şi-a donat indemnizaţia pentru hrana asistaţilor de la Cantina de ajutor social

deputatul Costica Macaleti
deputatul Costica Macaleti

Deputatul PSD, Costică Macaleţi,  şi-a donat indemnizaţia, în valoare de 2.500 lei, Cantinei de ajutor social din subordinea Primăriei Botoşani. Indemnizaţia de parlamentar este aferentă lunii februarie şi spune că a primit şi chitanţă.

Am mers cu banii direct la cantină şi i-am lăsat acolo, primind o chitanţă. Este o cantină în colegiul pe care îl reprezint şi am donat indemnizaţia pentru îmbunătăţirea hranei beneficiarilor în perioada de Paşte. Sper ca cei de la Cantină să purceadă la ceea ce am convenit„, a spus Macaleţi.

Şi ceilalţi doi parlamentari ai PSD, respectiv senatorul Gheorghe Marcu şi deputatul Andrei Dolineaschi şi-au donat indemnizaţiile.

3 thoughts on “Deputatul Costică Macaleţi şi-a donat indemnizaţia pentru hrana asistaţilor de la Cantina de ajutor social

  1. A face o donatie inseamna a da o parte din avutul tau (bani, bunuri, etc). D-nul asta nu a fost la servici deci nu avea cum sa fie platit. Unde e donatia? Daca vrea publicitate facand un act de caritate, atunci macar sa fie real, adica sa doneze din banii munciti nu din cei capatati de-a moaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *