Presedintele PRM din Dersca a trecut la PP pentru o promisiune de 20 mii euro

Dumitru Codreanu, presedinte PRM Botosani
Dumitru Codreanu, presedinte PRM Botosani

Organizatia judeteana a PRM a ramas fara presedintele comunei Dersca, dupa ce acesta a trecut la Partidul Poporului. Potrivit presedintelui interimar al PRM Botosani, Dumitru Codreanu, presedintele PRM din Dersca, Dumitru Cazacu, a trecut la PP dupa ce I s-au promis 20 mii euro.

In comuna Dersca, am avut un presedinte al nostru, dar cand am fost sa iau listele mi-a spus ca a venit cel de la PP si ca i-a promis ca ii da 20 mii euro atat lui, cat si feciorului. Ii doresc sa-si ia cei 20 mii de euro si sa faca ce vrea. O sa-I ia la sfantul asteapta. Nu suntem suparati pe faptul ca ne racoleaza cadrele noastre. Noi suntem destui. Acum este presedinte al PP si candidat la Primaria Dersca. Este un om gospodar, dar daca este credul…”, a spus Codreanu.

 Dumitru Codreanu sustine ca PP duce o campanie murdara prin mituirea oamenilor. Reprezentantii PRM au facut apel la o campanie electorala curata.

2 thoughts on “Presedintele PRM din Dersca a trecut la PP pentru o promisiune de 20 mii euro

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule Codreanu daca veti calomia PP s-ar putea sa nu aveti destui bani pentru avocati nu numai pentru daune .Liniste ! …Oricum deja stiu toti ca v-au curs nadragii pe picioare la ei la partid si nu ati fost acceptat. Politica in viziunea dv. bolnava inseamna numai mita?Poate omul se regaseste mai bine sub ideile noi ale PP-ului decat sub fanatismul fatarnic a lui V C TUDOR . Grija si la lustratie !

  2. Tara geme sub povara celor 100 miliarde euro imprumutate de PDL si astia de la PP vin sa dea poporului cate 20.000 euro, adica 4oo miliarde euro???
    Daca vindem tara toata, nu obtinem atatia bani…sarac popor roman!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *