Titlul „Miss Preuniversitaria” ajunge la Colegiul „Gheorghe Asachi”

Aura Teliban, Miss Preuniversitaria 2012
Aura Teliban, Miss Preuniversitaria 2012

Aura Teliban a câştigat, joi seară, concursul de frumuseţe Miss Preuniversitaria 2012. Este elevă în clasa XII E la Colegiul  Gheorghe Asachi şi are 19 ani.

Titlul de „Miss Popularitate” a fost adjudecat de Cristina Dutcă, elevă în clasa XI D la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” .

Zece liceence s-au întrecut, joi seară, în finala concursului de frumuseţe Miss Preuniversitaria 2012. Fiecare dintre ele a primit un premiu de participare de 100 de lei. Câştigătoarea coroniţei a primit 300 de lei, iar Miss Popularitate 200 de lei. De asemenea, cele două au beneficiat şi de un sejur la mare.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au mai urcat Manuela Brumari de la Grupul Şcolar Elie Radu, Ionel Iacobiţă de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Alexandra Agafiţei de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga, Maria Padovei de la Colegiul Economic Octav Onicescu, Andreea Alexandru de la Liceul de Ştiinţele Naturii “Grigore Antipa”, Andreea Cerasela Liteanu de la Grupul Şcolar Dimitrie Negreanu, Bianca Gavril de la Grupul Şcolar Alexandru cel Bun şi Ştefana Chelaru de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *