Grupare infracţională ce acţiona pe linia furturilor, destructurată de poliţiştii botoşăneni

Inspectoratul de politie judeteanÎn urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus în data de 12 martie, reţinerea în arestul Inspectoratului de Politie Judeţean Botoşani faţă de Adrian Daniel G. de 33 ani şi Constantin S. de 28 ani, ambii din municipiul Botoşani, suspectaţi că în perioada ianuarie – martie 2012 au comis mai multe furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, creând în dauna părţilor vătămate un prejudiciu total de peste 190.000 lei.

Suspecţii au acţionat împreună cu Cătălin I. de 33 ani, din municipiul Botoşani (persoană care în prezent se sustrage urmăririi penale) şi au sustras articole de îmbrăcăminte, obiecte electronice şi alte bunuri.

Adrian Danile G şi Constantin S au fost prezentaţi în ziua de 13 martie 2012 Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale şi arestare preventivă.

Judecătoria Botoșani a emis faţă de cei doi suspecţi mandate de arestare preventivă, poliţiştii continuând activitățile de căutare şi depistare a celui de-al treilea suspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *