Licitaţia pentru întreţinerea drumurilor din municipiu se reia

viceprimarul Florin Ghiorghita1
viceprimarul Florin Ghiorghita

Licitaţia pentru întreţinerea drumurilor din municipiul Botoşani va fi reluată, din cauza ofertei financiare care a fost cu greşeli. La licitaţia s-a înscris pe de o parte firma Tehnic Asist, iar pe de altă parte asocierea de firme Conrec şi Transporturi Auto.

La criterii de calificare s-au calificat amândouă societăţile, la ofertă tehnică au venit cu ofertă corespunzătoare amândouă societăţile, în schimb la oferta financiară au venit cu greşeli ambele societăţi.  Dacă până acum ceream departajarea la preţuri undeva la 40 de articole, acum departajarea de preţ se va face în baza tututor 140 de articole care sunt. Ni se va da preţul pentru toate, le însumăm şi cel care vine cu oferta mai mică câştigă”, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Ca să nu existe interpretări şi contestaţii între firme, reprezentanţii Primăriei Botoşani au decis reluarea licitaţiei.

Până la organizarea unei noi licitaţii activitatea de întreţinere a drumurilor va fi făcută de firma Conrec. Contractul cu aceasta va expira în luna iunie. Reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că documentaţia privind organizarea unei noi licitaţii a fost tdată la SEAP.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *