Directori de nota zece la instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean

Patru directori ai instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean au luat nota 10 la evaluarea activităţii pe anul trecut, iar alţi doi nota 9,97. Printre directorii care au obţinut nota maximă se numără Cornelia Viziteu, directorul Bibliotecii Judeţene, Liviu Andronic, directorul Şcolii Populare de Artă, Ion Ilie, directorul Centrului Judeţean de Creaţie  şi Ioan Cobâlă, directorul Orghestrei de muzică populară „Rapsozii Botoşanilor”. Notele de 9,97 au fost obţinute de managerul Memorialului Ipoteşti, Miluţă Jijie, respectiv Lucica Pârvan, directorul Muzeului Judeţean.

Rezultatele obţinute de managerii respectivi vor fi validate în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de la sfârşitul lunii martie. Directorii instituţiilor de cultură au depus o lucrarea scrisă privind activitatea desfăşurată în 2011, după care au susţinut un interviu în faţa comisiei.

Rezultatele sunt foarte bune, iar diferenţa este enorm de mică şi pot afirma că activitatea desfăşurată de managerii instituţiilor de cultură este una de calitate. Comisia a realizat vizite în aceste instituţii de cultură„, a spus Cătălina Lupaşcu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Potrivit acesteia, un punct slab în activitatea managerilor instituţiilor de cultura ar fi slaba promovare a activităţii instituţiei prin spectacole pentru atragerea turistilor.

One thought on “Directori de nota zece la instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean

  1. Cum se poate spune ca activitatea e foarte buna cand peste tot domneste mediocritatea, incompetenta, coruptia, lenea, indolenta, nedreptatea indiferenta fata de valoare. Cine a putut evalua atit de incorect va raspunde cindva pentru aceste minciuni care costa societatea botosaneana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *