Astăzi se pun bazele Mişcării Populare

miscarea popularaLiderii din Botoşani ai Partidului Democrat Liberal (PDL) vor pune, joi, bazele Mişcării Populare. Conducerea organizaţiei PDL va lua în discuţie constituirea alianţei politice pentru alegerile locale din 10 iunie. Surse din partid susţin că PDL va face o alianţă politică cu PNŢCD, dar şi cu Partidul Ecologist Român. De asemenea, în Mişcarea Populară urmează să acceadă şi cel puţin două organizaţii neguvernamentale.

De altfel, liderii PDL şi PNŢCD, Cătălin Flutur şi, respectiv, Corneliu Furtună, au purtat deja primele negocieri privind avantajele reciproce de pe urma Mişcării Populare.

Singurul care nu a fost de acord, într-o primă etapă, cu o astfel de alianţă a fost liderul PER, Mircea Costea, care a refuzat să se asocieze cu PDL, pe motiv că acest partid a adus prejudicii ţării. Decizia aparţine conducerii centrale a PER, care ar putea impune lui Mircea Costea, să semneze documentul de constituire a Mişcării Populare. Costea a fost, de altfel, unul dintre protestatarii anti-Băsescu din Piaţa Revoluţiei.

4 thoughts on “Astăzi se pun bazele Mişcării Populare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte corect din partea celor doi. O alianta e foarte bine venita in astfel de vremuri, destul de grele, atat din punct de vedere economic, cat si politic.

  2. Cred ca este o miscare foarte buna. Pana acum nu am tinut cu niciun partid, am privit lucrurile din exterior. Acum, din schimbarile pe care le-am vazut, balanta inclina spre PDL!

  3. D-l presedinte al PDL Botosani in persoana lui Catalin Mugurel Flutur,cauta subterfugii de a candida sub alta culoare politica pentru a pacali inca odata alegatorii.Numai ca de acesta data nu va mai pacali pe nimeni.Cetatenii nu pot uita cand D-l Flutur i-a facut moluste,ca D-l Flutur a fost de acord cu desfintarea judetului Botosani si infiintarea de regiuni teritoriale,ca D-l Flutur a indatorat Botosaniul pentru trei generatii,ca a cheltuit banul public in favoarea acolitilor PDL si exemplele pot continua. Daca este barbat, sa candideze sub culoarea portocalie,pentru ca sub aceasta culoare a fost de acord cu Guvernul PDL care a taiat salariile,pensiile,alocatiile pentru copii,ajutoarelor sociale si a altor drepturi banesti a cetatenilor, Good-bye D-le Catalin Mugurel Flutur !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *