Botoşăneancă, arestată după un furt în Germania

femeie arestata O botoşăneancă este acuzată că i-a furat unei bătrâne din Germania peste 2.000 de euro. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au reuşit, miercuri, depistarea unei femei pe numele căreia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Liebling, pe Carmen Muntenau, de 29 de ani, din Botoşani, pe numele căreia procuratura Freiburg – Germania a emis în data de 25.01.2012 un mandat european de arestare.

Pe 11 noiembrie 2011, femeia, împreună cu trei complici, a intrat într-o filială bancară unde au văzut că victima, în vârstă de 78 de ani, a ridicat suma de 2000 de euro, apoi au urmărit-o cu o maşină, iar în dreptul unui cimitir, după un plan bine pus la punct, unul dintre bărbaţi i-a smuls geanta femeii, în care se aflau 2120 de euro, acte de identitate şi alte bunuri.

Carmen Munteanu a fost prezentată miercuri instanţei de judecată pentru confirmarea mandatului european de arestare, după care a fost depusă în arestul Poliţiei Timiş, unde va sta până va fi preluată de autorităţile din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *