Şocant! Un bărbat îşi asmute câinele să omoare o pisică

Un barbat, care pare a fi din Darabani, apare intr-un clip postat pe Youtube in timp ce isi indeamna cainele, un Rotweiller, sa omoare o pisica. Scenele sunt socante pentru ca barbatul isi tine cu o mana cainele de lesa, dar ii da cu piciorul felinei pentru a ajunge aproape de botul cainelui. In imagini se vede cum pisica incearca sa fuga, insa cainele fuge dupa ea si o insfaca cu gura.
Clipul apare pe Youtube sub denumirea de „darabani la putere” si a fost postat pe 22 februarie, anul acesta.
Reprezentantii ADOR sustin ca vor face o plangere la Politie pentru ca exista o lege care interzice clar un astfel de comportament.

5 thoughts on “Şocant! Un bărbat îşi asmute câinele să omoare o pisică

  1. Din pacate , acest cretin a sters filmuletul de pe You Tube…..sper ca l-a salvat cineva ptr. ca la un moment dat i se vede moaca psihopatului si nr. casei in fata careia s-a filmat grozavia…politia animalelor si asociatiile ptr. protectia animalelor ar trebui sa se implice in acest caz care este de-a dreptul socant…..va rugam sa ne tineti la curent …..

  2. mai buhai de balta cum ar fi oare daca te as taia si ti as pune sare peste tot ?oare ti ar place ?te as impusca uitandu ma direct in ochii tai.asta trebuie arestat ptr ca oricand poate omora si oameni fara doar si poate boule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *