Cuciureanu rămâne în spatele gratiilor

Constantin Cuciureanu
Constantin Cuciureanu

Afaceristul Constantin Cuciureanu va rămâne în arest, după ce magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins, marţi, cererea sa de suspendare a executării pedepsei. Cuciureanu, care este condamnat la şase ani de închisoare, se află în Penitenciarul Botoşani. El a fost condamnat în dosarul cupoanelor agricole.

Cuciureanu a fost capturat, pe 9 februarie, în urma unei acţiuni a Poliţiei. El a fost prins în timp ce se ascundea într-o vilă de lux a unui om de afaceri din Bacău, situată la câţiva kilometri de municipiul Bacău şi se pare că ar fi încercat să fugă. Cuciureanu urmează a fi adus la Botoşani şi încarcerat în Penitenciar.

El a fost condamnat, pe 18 octombrie, la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune,  într-un dosar privind afaceri ilegale cu cupoane agricole, cu un prejudiciu de 420.000 de lei. Curtea Supremă a respins, marţi, recursul formulat de afacerist, menţinând astfel decizia Curţii de Apel Suceava..

Imediat după pronunţarea instanţei, el a dispărut de la domiciliu.

12/03/2012 Nefondat
Solutie: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de condamnatul Cuciureanu Constantin împotriva sentinţei penale nr.290 din 20.12.2011 a Tribunalului Botoşani. Obligă condamnatul recurent să plătească statului suma de 563 lei cu titlu de cheltuieli judiciare din recurs, din care suma de 63 lei, reprezentând c/val. expertizei medico-legale, se va avansa din fondul M.J. în contul nr.50414557951 Trezoreria Botoşani pentru Spitalul Judeţean Botoşani. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 12.03.2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *