Jumătate din foştii chiriaşi din Centrul Vechi se reîntorc în locuinţele sociale modernizate

centrul vechiJumătate din foştii chiriaşi ai locuinţelor sociale din Centrul Vechi se vor întoarce să locuiască în chirie în acestea şi asta în cel mai scurt timp. Reprezentanţii Locativa au stabilit cine vor fi persoanele care vor ocupa cele 38 de locuinţe sociale reabilitate în Centrul vechi, însă lista finală va fi decisă de consilierii locali. În locuinţele modernizate vor locui şi trei familii de rromi.

Cam 20 din cei care au locuit înainte se vor întoarce în aceste locuinţe. Şi aceştia vor fi verificaţi în primul rând la venituri. Sunt câteva familii care au şi venituri mai mari şi nu pot prezenta documente asupra veniturilor. De exemplu, soţia este casnică şi soţul lucrează în străinătate”, a declarat Florinel Gornea, directorul Locativa.

Acesta estimează că noile locuinţe vor fi date în folosinţă la sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie.

One thought on “Jumătate din foştii chiriaşi din Centrul Vechi se reîntorc în locuinţele sociale modernizate

  1. Incredibila administratia Flutur, nu intelege ca investitiile facute vor fi de prisos daca vor intra rrrrrrrromiiii acolo. Nu uitati insa ca romanii sunt inca majoritari , vin alegerile si vor vota contra Flutur. Sunt profund dezamagit. Nu e destul ca suntem ultima tara din UE trebuie sa fim si ultimul judet respectiv municipiu resedinta de judet din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *