Primarul Flutur despre dosarul privind uciderea câinilor: Implicarea mea în această chestie este o altă discuţie, pentru că eu nici nu eram în ţară

Flutur Catalin
Catalin Flutur

Decizia privind uciderea celor 20 de câini a fost una legală. Primarul Cătălin Flutur a ţinut să precizeze că ceea ce s-a întâmplat anul trecut la padocuri a fost o decizie legală, însă nu înţelege implicarea sa în acest caz, din moment ce atunci nici nu se afla în ţară.  Declaraţia a fost făcută după ce luni magistraţii botoşăneni au dispus admiterea plângerii făcute de asociaţiile pentru protecţia animalelor şi au dipus retrimiterea dosarului la Parchet pentru începerea urmăririi penale în cazul primarului Cătălin Flutur, a viceprimarului Florin Ghiorghiţă, a directorului Direcţiei sanitar-Veterinare, Minodora Vasiliu, a directorului Eugen Ţurcanu şi a medicului-veterinar Cristian Pancu.

Eu nu pot să nu mă gândesc la persoanele care se ocupă, care sunt în sistem şi care aveau responsabilităţi de serviciu. Vă garantez că ceea ce au făcut a fost pe lege. Vom aştepta. Nu vreu să comentez în momentul de faţă chestia cu numele meu prins în această poveste„, a spus primarul Flutur.

La rândul său, viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că nu se simte vinovat în acest caz şi că nu are nicio emoţie pentru că el nu a ucis niciun câine maidanez.

Şi Poliţia, şi Parchetul au dat propunerea de neîncepere a urmăririi penale analizând foarte bine dosarul şi analizând probele din dosar, iar nişte ONG-uri şi nişte persoane din afara judeţului Botoşani au făcut o plângere, că aşa de tare îi doare pe ei de câinii din Botoşani… aşa cum îi doare pentru câinii din Vrancea, Brăila sau Bucureşti. Personal, eu nu am omorât niciun câine. Nici eu, nici primarul, nici domnul Ţurcanu. Deocamdată am fost judecaţi fără niciun fel de apărare şi fără să ne consulte nimeni. Nu mă consider absolut deloc vinovat, iar la partea cu uciderea nu am absolut nicio emoţie„, a precizat viceprimarul.

One thought on “Primarul Flutur despre dosarul privind uciderea câinilor: Implicarea mea în această chestie este o altă discuţie, pentru că eu nici nu eram în ţară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *