Comunicat USL: Nu suntem de acord cu practicile nedemocratice şi ameninţările venite din partea şefimii locale a PD-L la adresa membrilor mai noi sau mai vechi ai USL

USL- Marcu, Turcanu si PortariucCa urmare a apariţiei în presă a ştirii privind trecerea la USL a unora dintre primarii PD-L, şi având în vedere că unii dintre aceştia au semnalat deja faptul că sunt supuşi unor presiuni inacceptabile de către foştii şefi de la PD-L, copreşedinţii USL Botoşani, Florin Ţurcanu şi Gheorghe Marcu fac următoarele precizări:

Înţelegem panica din interiorul PD-L, panică prilejuită de apropierea alegerilor dar nu putem fi de acord cu practicile nedemocratice şi ameninţările venite din partea şefimii locale a PD-L la adresa membrilor mai noi sau mai vechi ai USL.

USL înţelege să sprijine proiectele în folosul comunităţii iniţiate de foştii primari PD-L, mai nou, candidaţi ai USL la alegerile locale, şi solicită imperativ domnului Flutur, preşedinte al PD-L Botoşani şi domnului Ţibuleac, aflaţi momentan în funcţii de interes public, să înţeleagă, să accepte jocul democratic şi să nu folosească instituţiile statului împotriva celor care aleg să gândească şi să acţioneze liber. Facem un apel la raţiune şi la înţelegerea faptului că respectarea regulilor democratice înseamnă un câştig important pentru cetăţenii cărora venim să le cerem votul de încredere, se precizează într-un comunicat al USL.

7 thoughts on “Comunicat USL: Nu suntem de acord cu practicile nedemocratice şi ameninţările venite din partea şefimii locale a PD-L la adresa membrilor mai noi sau mai vechi ai USL

  1. „Facem apel la retiune”. Ei stiu cum arata.Voi „Ioana si „Mix”, scapati de PDL si cine vreti sa vina comunistii sau otv-istii?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca sunt USL-isti (din cate se vede) nici ei nu stiu ce vor. Stiu doar atat, ca nu le convine PDL-ul. Si ce „practici nedemocratica si amenintari”? Lasati minciunile astea, menite doar sa determinati lumea sa fie impotriva lor. Nu mai manipulati populatia!!

  3. Sa va spun si eu parerea mea. Pana acum, de la venirea PDl-ului la conducerea judetului, acesta a evoluat. Au aparut proiecte finantate de uniunea europeana, au fost renovate monumentele istorice, cladiri publice, bulevardul etc. Daca o sa ajunga cei din USl la putere, ne-am ars fratilor, ne ducem de rapa. Cred ca ar trebui sa puneti lucrurile cap la cap si sa vedeti cine a afacut mai multe lucruri bune pt oras. PDL sau USL?

  4. Ionut ! Da esti sef pe undeva de te astepti sa te arzi ??? Ai pus botu ???
    Treaba cu ce a facut este ca a facut cu banii nostri nu cu ai tai sau a lor de acasa, acasa s-au dus sume din ce s-a facut pricepi>>>???

  5. Tot ptr. Ionut Proiectele, unele, nu toate au fost cofinantate de UE si restul de Bugetul local, din sursrse atrase (credite,donatii si impozite) Din tot ce e acuma cam para para adica 50% UE si restu Consiliul Local. La cat ziceai ca e valoarea marilor realizari ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *